FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - U CLUJ 2-1

VIDEO Piticul şi bufonul » Eurogolul lui Borza a aprins un meci anost la Mediaş: Gaz Metan - U Cluj 2-1

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 septembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 20 septembrie 2013 22:57

Muntean a profitat de două gafe ale lui Mendy pentru a spori zestrea "găzarilor" cu încă trei puncte


55 de minute de fotbal cu pipeta la Mediaş au plictisit spectatori, telespectatori, suporteri, oameni de ordine şi pe oricine a avut vreo tangenţă cu duelul dintre Gaz Metan şi U Cluj. Doar Ganea şi Dulca s-au agitat, chiar mai mult de pe margine decît au făcut-o fotbaliştii pe teren. Totul s-a schimbat după torpila de la 35 de metri a lui Borza, care s-a dus direct în colţul lung al porţii lui Buchta.

Click aici pentru VIDEO!

Amfitrionii s-au trezit la viaţă din moarte clinică după ce Mendy a pus mîna pe padele. Două respingeri greşite ale senegalezului au ajuns la Alex Muntean, mijlocaşul de buzunar al gazdelor. Mai întîi, un şut aproape de luft a fost urmărit de căpitanul Todea, care l-a eliberat pe Dulca de spectrul unei demiteri anunţate: 1-1!ÂApoi, Muntean l-a ţintuit pe Veselovsky cu un şut plasat (67): 2-1! Patru minute i-au fost suficiente gazdelor pentru a bifa a doua victorie consecutivă, în timp ce Universitatea a picat al optulea examen la rînd.


"Ganezul" nervos
Ionel Ganea a protestat vehement la adresa arbitrului George Rădulescu, după un cartonaş galben acordat lui Takacs în prima repriză. El i-a explicat "rezervei" Sergiu Popa că Florin Dan a prins balonul înainte de a ieşi în aut, iar Takacs nu a dorit decît să repună rapid mingea. Protestele tehnicianului i-au atras reacţii vehemente din tribună, "Ganezul" gesticulînd nervos şi către spectatori.


"Victoria nu e specială pentru mine, le port respect celor de la Universitatea. Echipa a dat dovadă de caracter cînd am fost conduşi, sperăm să obţinem un rezultat pozitiv şi la Pandurii"
Cristian Dulca, antrenor Gaz Metan

"Am început jocul destul de bine, dar am pierdut pe două greşeli personale. Nu vreau să-l critic pe Mendy, el e un jucător bun, care a avut o zi mai slabă. Sîntem împreună şi la bine, şi la rău"
Ionel Ganea, antrenor U Cluj

587943-caseta-gaz.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
zburatoarea
zburatoarea  •  21 Septembrie 2013, 20:07
Postat de alpin pe 21 Septembrie 2013, 09:09

Faptul ca nu i-au putut bate pe descultii de la slUga Valizei EPO arata cat de rau a ajuns CFR-ul.

alpin, sµgٱ ρµℓą cu toata fąmilią ta de cٱorٱ ٱnfecte

cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Septembrie 2013, 10:28

"Mendy e un jucator bun"?! Serios? Pe ce te bazezi, nene? Eu nu am vazut vreodata jucatorul asta facand vreun meci bun. E o petarda-petarda! Pe langa asta si Pulhac pare fotbalist!

alpin
alpin  •  21 Septembrie 2013, 09:09

Faptul ca nu i-au putut bate pe descultii de la slUga Valizei EPO arata cat de rau a ajuns CFR-ul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează