FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC BOTOȘANI 1-0

VIDEO Popa miluieşte! Astra a cîştigat ieri cu Botoşani, 1-0, dar a făcut-o cu largul sprijin al "centralului" Cătălin Popa

Articol de - Publicat luni, 28 septembrie 2015 00:00

Arbitrul piteştean a comis în primul sfert de oră două grave erori: nu l-a eliminat pe Boubacar şi i-a arătat greşit cartonaşul roşu argentinianului Cabrera

90 de minute decise în primele 15 minute. Aceasta e concluzia meciului de aseară, de la Giurgiu. Cu arbitrul Cătălin Popa în rol principal. Rol negativ. A avut două decizii greşite, ambele în favoarea Astrei, care au cîntărit decisiv în stabilirea rezultatului final.

Click aici pentru VIDEO!

  1. Boubacar trebuia eliminat. În minutul 4, fostul dinamovist a avut o intrare violentă, cu crampoanele direct pe gheata lui Batin. "Centralul" a dictat doar fault, indicînd că a fost joc periculos şi n-a scos nici măcar "galbenul", deşi s-ar fi impus cel "roşu" pentru mijlocaşul Astrei, aşa cum a susţinut şi Constantin Zotta în studioul DolceSport.

  2. Penalty da, eliminare nu! În minutul 15, Astra a primit corect 11 metri după faultul lui Cabrera asupra lui Queiros, însă Popa a decis să-l şi elimine, deşi nu era în situaţie clară de a marca, Plămadă aflîndu-se la maximum doi metri de el.

Alibec a marcat din penalty, după care Astra a jucat mai mult să apere rezultatul decît să închidă meciul. Chiar şi în inferioritate, moldovenii puteau marca, însă Lung a avut o intervenţie formidabilă la şutul lui Fulop (57). Giurgiuvenii au terminat apărîndu-se cu toată echipa, dar cu primul loc recuperat de la Viitorul lui Hagi, iar pentru Şumudică urmează o provocare: duelul cu Rednic şi Dinamo.

Alibec, out cu Dinamo

La jumătatea reprizei secunde Alibec a protestat şi a văzut cartonaşul galben. E al 4-lea din acest sezon şi va lipsi în derby-ul cu Dinamo, de sîmbătă. Atacantul Astrei are în acest sezon 8 goluri marcate şi două pase decisive.

clipboard01

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Septembrie 2015, 03:09

se stie astra butoane,rau de tot

instigatorul
instigatorul  •  28 Septembrie 2015, 15:11

Asa a retrogradat Otelul anul trecut . Sute de greseli de arbitraj . Anul asta este randul Botosaniului .

sapte_neti
sapte_neti  •  28 Septembrie 2015, 14:53

o sa mai avem un arbitru in CL, sa nu fie coltescu singur :))))))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează