FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 0-1

VIDEO Povestea INCREDIBILĂ a torţelor ajunse în vestiarul cîinilor şi apoi la suporterii dinamovişti

În minutul 12, meciul Steaua-Dinamo, 0-1, a fost întrerupt mai puţin de un minut de arbitrul  Marius Avram din cauza torţelor aruncate pe teren
În minutul 12, meciul Steaua-Dinamo, 0-1, a fost întrerupt mai puţin de un minut de arbitrul Marius Avram din cauza torţelor aruncate pe teren

Articol de GSP - Publicat marti, 26 aprilie 2011 00:00 / Actualizat marti, 26 aprilie 2011 12:06

Fapt fără precedent în România şi chiar în Europa, torţele aprinse de suporterii cîinilor în minutul 12 al meciului Steaua - Dinamo le-au parvenit în fularele aruncate de jucătorii ieşiţi la încălzire. Cum au ajuns fotbaliştii să facă aşa ceva este de domeniul fantasticului.

"Noi am găsit o ladă în vestiar în care erau fularele şi mingile. Nu ştim cine a băgat lada, ci doar ni s-a spus că trebuie să le aruncăm suporterilor după ce ieşim la încălzire. Nici măcar asta nu mai ştim cine ne-a zis să facem. Mie, fularul mi s-a părut mai greu decît în mod normal, dar am văzut că are nod făcut şi am considerat că ăsta este motivul", a povestit pentru GSP.ro, sub protecţia anonimatului, unul dintre jucătorii formaţiei Dinamo.

"Crede cineva că noi ne mai gîndeam la altceva decît la meci? Cine să realizeze că fularul e mai greu decît în mod obişnuit", a afirmat alt fotbalist.

Cînd au ieşit pe teren, jucătorii au alergat spre peluza unde erau suporterii cîinilor roşii şi le-au aruncat mingi şi fulare acestora din urmă. Dacă vă uitaţi pe imagini, pe care le găsiţi mai jos, se vede clar că fularele se duc foarte departe pentru greutatea normală a unui astfel de obiect, iar mingile sînt aruncate cu grijă, cu două mîini, nu şutate, aşa cum ar fi fost de aşteptat. În plus, mai mulţi jucători ies de pe tunel cu fularele rulate, ca şi cum ar fi înfăşurate în jurul unor obiecte. Aceste argumente sînt în sprijinul acuzaţiilor de vinovăţie aduse fotbaliştilor de către Jandarmerie.

Totuşi, dacă toate fularele ar fi avut torţe, este greu de crezut că un fotbalist nu putea să arunce suficient de departe astfel încît jandarmii să nu intercepteze vreunul dintre ele. De asemenea, ce rost avea să se chinuie să taie şi apoi, după introducerea torţelor, să coasă la loc baloanele dacă aveau la îndemînă varianta cu fularele.

"Noi nu ştim nimic despre torţe. Noi am primit fularele, am semnat pe ele şi le-am oferit fanilor noştri. Aşa le-am primit de la magazin", a fost declaraţia iritată a lui Ioan Andone făcută la conferinţa de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
boeru_cornel
boeru_cornel  •  26 Aprilie 2011, 13:29

-badman-....si eu sunt de acord ca legea sa se respecte, dar de ce sa nu fie pedepsiti si locuitorii sectoarelor 2 si 3, pensionarii din Cismigiu si floraresele din Amzei ?! ...Cineva zicea demult de o piatra ridicata......si sa stii ca fiecare fular continea si o bricheta, asa ca sunteti indreptatiti sa castigati cu 6-0 ( asa-i a doua oara ) la masa maro !

boeru_cornel
boeru_cornel  •  26 Aprilie 2011, 13:21

...pai la Rapid dupa ce au avut 2000 !!!!! de fumigene, ce trebuia sa le faca ??? ..sa-i mute la Budesti sau la Toflea ? Meeeemeeee-Gelatu' , se crede la Urziceni unde influeta arbitraje si comisii pana sau prins toti de circul lui si al Bursucului... CELOR DE LA STEAUA LE-AU DUS ARGASEALA SAU DUCKADAM FUMIGENE ?! Si mai e si tiripliciul ala de purtator de virusi pus de Basescu dupa episodul "cascheta de la Cotroceni" care tine oile in turma lui Gigi, mai avea putin si se ducea la ONU cu fularul care a fost cules....DE UNDE ? !

46rossi
46rossi  •  26 Aprilie 2011, 13:20

Stelistii ar trebui sa intre cu capul in pamant de rusine nu sa ceara 3-0 la masa verde. Nu au jucat mare lucru, daca nu au fost in stare sa bata pe teren sa nu mai cerseasca puncte pe la comisii. Jucatorii dinamovisti...ar trebui pedepsiti, desi e cuvantul lor impotriva jandarmeriei....oare cine iasa castigator?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează