FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREŞ - STEAUA 1-0

VIDEO Premieră: GSP dă nota 0 unui arbitru! » Istvan Kovacs a făcut praf meciul ASA Tîrgu Mureş - Steaua 1-0! Iată fazele

Tănase a ajuns primul la minge, iar Stăncioiu l-a faultat, în timp ce Rusescu a ieșit cu fața tumefiată +4   FOTO
Tănase a ajuns primul la minge, iar Stăncioiu l-a faultat, în timp ce Rusescu a ieșit cu fața tumefiată

Articol de GSP - Publicat luni, 27 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 octombrie 2014 08:49

Pentru prestaţia penibilă şi părtinitoare pe care Kovacs a avut-o aseară, Gazeta Sporturilor a decis să-i dea nota 0. Este pentru prima dată în istoria ziarului în care un "central" primeşte un astfel de calificativ, deşi intervalul de notare e între 1 şi 10.

"Centralul" a avut aseară două erori capitale, ambele împotriva Stelei: nu l-a eliminat pe Mureşan, care i-a spart faţa lui Rusescu şi n-a văzut un penalty la faultul lui Stăncioiu asupra lui Tănase.

În minutul 28, arbitrul Kovacs a comis prima eroare majoră. N-a văzut faultul de o violenţă extremă comis de Gabi Mureşan asupra lui Rusescu: cot aplicat direct în faţă, care i-a spart obrazul atacantului Stelei, care tocmai intrase în locul lui Keşeru, accidentat şi el de N'Doye.

639237-rusescu.jpg

639235-ndoye.jpg

"Centralul" a scos doar cartonaşul galben, deşi toţi jucătorii Stelei i-au arătat arbitrului faţa plină de sînge a lui Raul. Rusescu n-a mai putut continua şi în locul său a intrat Breeveld.

Şi în repriza a doua, Kovacs a intervenit brutal în desfăşurarea meciului. A apreciat greşit duelul dintre Stăncioiu şi Tănase. A văzut simulare şi i-a dat " galben" stelistului, dar reluările au arătat altceva: portarul a faultat şi s-ar fi impus 11 metri pentru Steaua.

639238-penalty.jpg

Kovacs l-a iertat şi pe Sepsi în minutul 77 de o eliminare. Fundaşul l-a faultat pe Sînmărtean din spate, dar nu a primit cartonaş galben, care ar fi fost al doilea după cel încasat în minutul 27. În schimb, l-a eliminat pe Pîrvulescu, deşi stelistul trebuia să primească doar un cartonaş galben pentru un fault din spate.

639236-pirvulescu.jpg

VIDEO cu gafele arbitrului!

639219-asa-steaua-1-0.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (439)
elsopotyi
elsopotyi  •  29 Octombrie 2014, 10:35

Dati titlu de canpion stelei, la inceput de canpionat sa fie liniste.Prea multi obligati sa apere steua.

steaua1948
steaua1948  •  28 Octombrie 2014, 00:07
Postat de unico_biancorossi pe 27 Octombrie 2014, 20:19

VIDEO Premieră: GSP dă nota 0 unui arbitru! » Istvan Kovacs a făcut praf meciul ASA Tîrgu Mureş - Steaua 1-0! Iată fazele __ au mai fost si alte erori grave importiva lui steaua. eu ii dadeam nota -1.

Respect! In sfarsit cineva care este fair-play chiar daca este de la cea mai mare rivala, asa ar trebuii sa fim toti si sa ne unim contra ungurilor, ca vor ajunge sa ne conduca tara si daca era dinamo in locul nostru la fel spuneam si noi cei care inca sunt fair-play, trebuie sa fim si noi ca in tarile civilizate, sa luam exemplu de la ei, ca asa nu vom evolua niciodata. Si mergeti la vot frate si nu-l votati pe Ponta Punta, pt ca mai tarziu vom avea de suferit, noi tineretul, vom belii ****, noi cei de rand, ca cei bogati for avea doar de castigat...

dlq1
dlq1  •  27 Octombrie 2014, 23:36
Postat de dlq1 pe 27 Octombrie 2014, 23:35

Sa-i mananci p**** lu mata umpluta cu p*** mea. si daca nu iti place mancarea sa mananci doar umplutura !! Comentariul tău...

Asta i-am scris-o aluia !!! Comentariul tău...

Vezi toate comentariile (439)
Comentează