FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - U CLUJ 2-4

VIDEO: "Prinţul" Cristea a punctat de două ori » Golden boy

Adrian Cristea a izbutit prima
Adrian Cristea a izbutit prima "dublă" pentru noua sa echipă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2011 00:13

"Prinţul" Cristea a punctat de două ori, pentru o victorie năucitoare a "şepcilor roşii", care au jucat din minutul 29 în 10

Clujenii au stat pe un butoi de şampanie după victoria cu Dinamo (2-1). Şi s-a văzut: s-au aşezat greu în ghete, iar Bistriţa a dat tonul la cîntec, într-un meci furibund, cu accente de nebunie.

Keita, cu capul, a trimis la două degete "peste", deşi era singur pe 8 metri (1). Mărginean a plesnit-o sec, uşor din afara careului, dar ţinta a rămas intactă. Nici bara lui Abrudan (16) nu i-a scuturat pe clujeni de ameţeală. Ciprian Petre a centrat de pe stînga, iar Cafasso, nemarcat, a trimis, lejer, în plasă: 1-0 (19).

Eliminarea lui Delgado a avut efect de dinamită. Clujul a forţat, urcînd cu toate liniile, însă fără principala "gură de tun", Claudiu Niculescu, înlocuit înainte de pauză! Explozia nu s-a petrecut imediat.

"Vampirii" s-au baricadat şi au returnat fiecare minge, ca la tenis. Dar au greşit serviciul în minutul 52, cînd Adi Cristea s-a trezit cu o minge pe 10 metri şi a înţepat-o, fără emoţii, la colţ: 1-1! Imediat, Cojocnean a deviat cu capul, la o unghie de vinclu! Universitatea rămînea sus, căutînd lovitura decisivă. "Prinţul" şi Machado au ratat, dar Pele, cu capul din marginea careului mic, n-a iertat: 1-2 (58).
Nebunia continua însă. Cu o ghiulea fenomenală, în diagonală, Cafasso l-a făcut KO pe Boşneag, 2-2 (68)! Trezită din pumni, Bistriţa se mutase în careul Clujului. A fost de ajuns însă ca o minge să-l găsească iarăşi pe "Prinţ" la marginea careului. Şut, mingea a lovit pămîntul în faţa lui Albuţ şi s-a oprit în plasă, 2-3 (74)! Tony a închis balul, în prelungiri, cu o boltă superbă din 20 de metri, 2-4.

Niculescu nervos
Secundul Dragoş Radu, care l-a înlocuit pe suspendatul Ionuţ Badea pe banca tehnică, a decis să-l schimbe pe Claudiu Niculescu în minutul 36. Imediat după eliminarea lui Delgado, Radu a încercat să-i dea cîteva indicaţii tactice lui Niculescu, însă acesta, nervos, contesta încă decizia lui Avram de a-l trimite la cabine pe Delgado şi n-a auzit! La scurt timp după aceea, Radu l-a chemat pe Machado, explicîndu-i că trebuie să joace împins şi l-a înlocuit pe Niculescu! "N-am fost supărat la schimbare. După cum s-a jucat în prima repriză, era normal ca unul dintre atacanţi să rămînă la cabine", a mărturisit Clau-gol la final.

Două "galbene" în 5 minute
Clujul a jucat în 10 oameni din minutul 29, cînd spaniolul Delgado a încasat un al doilea avertisment în urma unui fault la Petre. Mijlocaşul mai avea un avertisment, văzut stupid, pentru proteste, cu 5 minute înainte! "Şepcile roşii" au contestat vehement decizia lui Avram susţinînd că ambele cartonaşe au fost acordate uşor de Avram. "Nici n-a fost henţ, mingea m-a lovit în trunchi", i-a spus Delgado "centralului" bucureştean.

Inbox
- Titularul obişnuit al buturilor clujene, Marius Popa, a acuzat o stare febrilă înainte de meci, iar antrenorul Ionuţ Badea a decis să-l trimită pe teren din primul minut pe Boşneag.
- Clujenii au jucat ieri la Bistriţa pentru a doua oară în ultimele 4 etape. Cu Urziceniul, 4-2, au fost, însă, gazde!

"Patronul Walter ne poartă noroc atunci cînd stă pe bancă. Ne mai şi ceartă, dar ne şi ambiţionează"
Adrian Cristea, mijlocaş U Cluj

"Dacă Ionuţ Badea vrea să plece la Dinamo, n-am cum să mă opun! Nu pot spune acum ce şanse sînt să rămînem fără antrenor"
Florian Walter, patron U Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  06 Aprilie 2011, 11:29

Daca asta e print,familiile regale ar trebui sa se desfiinteze.Pina cind mai scrieti tot felul de "ieftineli"care nu isi au rostul.Cum puteti sa scrieti asa despre niste fotbalisti care tot meciul scuipa si injura.Sigur si cei care scriu astfel sint la fel de educati.

edinho14
edinho14  •  06 Aprilie 2011, 09:50

Cristea sa dea Dumnezeu sa dai atatea goluri cat ai dat la Dinamo...K degeaba ai talent dak esti indolent

Vezi toate comentariile (2)
Comentează