FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

VIDEO Probleme mari la noul stadion "Ion Oblemenco": a crăpat copertina arenei

Foto: Gazeta de Sud (www.gds.ro)
Foto: Gazeta de Sud (www.gds.ro)

Articol de - Publicat vineri, 02 martie 2018 10:51

Acoperișul noului ”Oblemenco” a crăpat pe o porțiune de 4 metri în partea din față a stadionului, în zona rosturilor de dilatare ale structurilor de rezistență. ”E posibil să fie consecința contractării acestora”, susține un specialist în construcții.

Tocmai ce-a intrat în top 10 cele mai frumoase stadione din lume inaugurate în 2017 că noul " Ion Oblemenco" are din nou probleme. Într-un videoclip postat, joi, pe pagina de Facebook "Craiova Cetatea Banilor Las Vegas-ul României", doi muncitori pot fi văzuți în nacela unei macarale, inspectând copertina arenei din Bănie.

La mărirea imaginii se poate distinge o crăpătură apărută pe o porțiune de 4 metri, în zona rosturilor de dilatare ale structurilor de rezistență. Conform cotidianului local Gazeta de Sud, aceasta se află în partea din față a stadionului și, potrivit unui specialist în construcții, e posibil să fie consecința contractării rosturilor de dilatare.

Probleme au fost la "Ion Oblemenco" inclusiv în perioada construcției. În august trecut, cu 3 luni înaintea inaugurării, s-a constatat că structura metalică a acestuia nu se îmbina într-o anumită zonă, iar învelitoarea nu se potrivea cu restul copertinei.

Antreprenorul general, CON-A Sibiu, a negat atunci existența vreunei defecțiuni, însă Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC) a recunoscut că învelitoarea respectivă fusese instalată "fără a se monta elementele de prindere pe generatoare. Au fost constatate neconcordanțe/deficiențe între geometria structurii metalice proiectate și cea executată. Proiectantul va dispune remedierea sau refacerea, după caz, a acestor deficiențe, prin «dispoziție de șantier» (prin care se va stabili dacă a fost afectată sau nu siguranța lucrării)".

52.000.000 €a costat construcția stadionului "Ion Obemenco", demarată în 2015. Arena a fost inaugurată în noiembrie 2017

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
dansy
dansy  •  04 Martie 2018, 09:15

Voi cei la "marea GSP" de ce nu scrieti ca problema stadionului,cu acea crapatura,s-a rezolvat imediat????Rusine GSP!

dansy
dansy  •  03 Martie 2018, 09:27
Postat de andrei.f pe 02 Martie 2018, 11:33

După "specialişti" copertina e foarte bună doar că nu trebuie să se contracte sau să se dilate. Adică, să nu fie nici iarnă, nici vară !

Voi nici macar nu aveti stadion,asa ca ciocul mic hotilor.Mai bine ne explicat cum ati luat-o la Sibiu.Ha,ha,ha!

dansy
dansy  •  03 Martie 2018, 09:16
Postat de simonhalep pe 02 Martie 2018, 13:06

Hahaha, era normal în oltenia cea hoață, condusă de olguța mafioata.

Hotii sunteti voi! O stie toata lumea.V-am furat noi vreodata fraiere?Da-mi un exemplu.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează