FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CLUJ 5-1

VIDEO Prodanca şi Reghe, cuibuşor de nebunii » Festival de goluri ar spune unii, meci perfect pentru pariori ar spune alţii

Articol de GSP - Publicat luni, 06 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 06 august 2012 08:14

Steaua a învins la scor într-un meci ce a avut de toate, goluri multe şi un penalty făcut cadou de Krumov


Reghecampf e pe bancă, iar soţia sa, Anamaria, undeva într-o lojă laterală. Tehnicianul îşi aruncă ochii spre "oficială", dar de acolo nu vin bezele, ci doar o uitătură încruntată. Urmează 90 de minute în care cei doi sînt adversari. Deşi şi-a ascuns schemele de soţia sa, Reghe e precaut şi schimbă formula de joc. Nu mai e 4-2-3-1, ci un 4-4-2 cu Nikolici şi Rocha împinşi în apărarea clujeană.

Click aici pentru rezumatul VIDEO şi FOTO!

Start greoi
"Studenţii" pleacă mai bine, chiar dacă tehnicianul stelist cunoaşte jumătate din echipa adversă, pe care a pregătit-o în primăvară la Chiajna. Paulinho scapă de Georgievski, însă Stanca nu e Tătăruşanu şi prinde uşor. Aplauze din peluză, acolo unde Cipri le-a făcut fanilor să le fie frică şi cînd mingea e la 45 de metri de propria poartă.

Steaua răspunde greu, dar răspunde la obiect. Georgievski pătrunde pe dreapta, Rocha e Făt-Frumos şi îl sperie pe Balaurul din poarta Universităţii cu un "cap" din 6 metri. E 1-0, Reghe e în extaz, Anamaria îşi roade unghiile. Repriza e una la discreţia steliştilor, însă desprinderea nu vine. Nikolici (33) şi Lucian Filip (40) sînt aproape de gol, totul se năruie în plasa laterală.

Rocha, tchu, tcha, tcha
Dacă în prima repriză s-a chinuit, în a doua Steaua a zburdat pe teren. Clujul a căzut suspect, iar roş-albaştrii au marcat din orice poziţie. Mai întîi Rocha a reuşit "dubla", după ce Rusescu a fost brazilianul echipei, cu o pasă cu călcîiul (60). Oamenii lui Reghe au simţit mirosul prăzii căzute şi au mai muşcat o dată, Rusescu punînd latul la o centrare perfectă a lui Chipciu (62): 3-0!

Unde-a plecat Anamaria?
Universitatea nu a mai existat, Anamaria a dispărut din lojă, lăsîndu-l pe Bebeto cu bona. Reality-show-ul era acum doar o amintire, clipele fericite din Vegas fiind de domeniul trecutului, Reghe exulta pe bancă, uitînd de doamna lui.

Tănase a dus scorul la 4-0, dintr-un penalty cadou de la Krumov (72). Steaua a continuat să atace, Universitatea a marcat şi ea prin Viorel Dinu (81). Nu a fost scorul final, pentru că Tănase a făcut şi el "dubla", prima de cînd a venit la Bucureşti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (113)
spivak
spivak  •  06 August 2012, 23:11

Când Gigi laudă un antrenor, înseamnă că în 3 săptămâni îl dă afară.

florin1710
florin1710  •  06 August 2012, 22:53

Titlu de 2 bani de la ziaristi de 2 bani.... Nu stiti ce sa mai inventati si ce minciuni sa mai scrieti pt. a vinde mai mult. Duceti-va la OTV ca acolo va e locul....

barca4ever
barca4ever  •  06 August 2012, 20:54

la ce meci ai fost petrisor? Pt u cluj a marcat cleiton nu v.dinu

Vezi toate comentariile (113)
Comentează