FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - SPORTUL 1-0

VIDEO Profesorul Wesley » Vasluiul s-a impus în meciul cu Sportul graţie golului marcat de brazilian

Wesley este golgeterul Ligii 1
Wesley este golgeterul Ligii 1

Articol de - Publicat luni, 14 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 13 mai 2012 22:39

Brazilianul i-a pus la punct pe "studenţi" cu o execuţie de excepţie şi păstrează Vasluiul în cursa pentru titlu.

Fără Sînmărtean, Vasluiul nu are luciditate, iar cu Wesley fără inspiraţie, echipa moldavă se transformă într-una oarecare. Exact aşa a arătat trupa lui Augusto Inacio preţ de o oră în faţa Sportului, formaţie ai cărei jucători mai pun osul doar crezînd că la anul nu se vor mai trezi de dimineaţă tot în Regie!

Vezi aici golul!

Moldovenii au umplut arena în speranţa unui spectacol total al elevilor lui Inacio, dar presiunea finalului de sezon s-a aşezat pe umerii galben-verzilor şi ocaziile au apărut rareori. Mingea s-a şters de transpiraţie pe bara stîngă a "studenţilor" la capul lui Temwanjera (21), iar Wesley (34) a avut ratarea meciului: a tras în Ghinga din şase metri cu poarta goală!

Extraordinarul Wesley
Inacio a uimit la pauză, cînd l-a schimbat pe Temwanjera, singurul care mai cîştiga cîte un duel aerian, cu Buhăescu! Nimic nu mergea şi fiori de gheaţă se formau pe spatele moldovenilor. A trebuit să se trezească Wesley. Golgeterul moldovenilor a inventat o preluare, a îmblînzit o centrare şutată, apoi a tras cu sete în plasa bucureştenilor pentru a continua cursa în lupta pentru titlu.

Vasluiul a continuat partida la pîndă de spaţii în apărarea oaspeţilor, fără să mai forţeze în ofensivă. Tactica putea fi păguboasă, dacă şutul lui Lungu (68) nu bărbierea bara, dar tocmai de puţină şansă au nevoie moldovenii ca să iasă campioni.

"Am pierdut, dar viaţa merge înainte. Ne trebuia mai multă concentrare la finalizare, însă am păcătuit la ultima pasă" (Daniel Isăilă, antrenor Sportul)

"Sportul a pregătit meciul ca pe nici altul în acest sezon. A fost un meci dificil, am suferit, am ratat foarte mult, dar continuăm să luptăm împotriva tuturor" (Augusto Inacio, antrenor Vaslui)

"Am fost obosiţi, nu am făcut un meci prea bun, dar importantă e victoria. Urmează un meci pe viaţă şi pe moarte la Galaţi, acolo se decide totul" (Adrian Porumboiu, finanţator Vaslui)

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Tudor, huiduit de toată lumea
Alexandru Tudor nu a fost primit cu braţele deschise la Vaslui, după ce acesta a oprit partida dintre U Cluj şi CFR în minutul 27. Suporterii moldoveni l-au huiduit şi l-au înjurat pe "centralul" bucureştean încă de cînd acesta a ieşit la încălzire, iar atmosfera ostilă a continuat şi pe durata partidei.

Bezele pentru "Lupul singuratic"
Sportul Studenţesc nu are mulţi fani, însă aceia care simpatizează cu "studenţii" sînt tare pătimaşi. Unul dintre cei mai aprigi fani ai bucureştenilor este celebrul "Lup singuratic", care merge peste tot prin ţară cu echipa lui Isăilă. Fanul a fost aplaudat ieri de tot stadionul.

S-a rupt Papp
În minutul 72, Paul Papp a rămas întins pe gazon după o contră cu un adversar. Stoperul vasluienilor a suferit o entorsă la glezna stîngă şi nu a mai putut continua partida, fiind înlocuit cu Anderson. Papp a ieşit şchiopătînd şi azi se va şti dacă va putea evolua în ultimele două etape, cu Oţelul şi cu U Cluj.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
georgiatl
georgiatl  •  14 Mai 2012, 13:10

Bai, Lapa - LABA - comentatorul Radio Romania Actualitati ii evidentiaza ptr Echipa Fantastica GSP pe Wesley, Adailton si N Doye iar tu ii dai doar 5 lui N Doye!? ce meci ai vazut tu!?

biancorossi
biancorossi  •  14 Mai 2012, 10:41

de multe ori a fost de ajuns ca in romania sa ai un atacant in forma totala cum a fost wesley anul asta si devii campion. mai ales in ultimii 5 ani caracterizati printr-o scadere evidenta a valorii echipelor si a calitatii prestatiilor.

putregaiu
putregaiu  •  14 Mai 2012, 09:04
Postat de vladutz13 pe 14 Mai 2012, 02:41

Hm, vad ca si INacio are sentimente din astea de persecuti :)). Saracii Sportul sperau si ei sa prinda locul 15 care poate scapa de retrogradare.... la cat au fost furati anul asta. Oricum, Vasluiul merge spre titlu, dar super norocos, 5 din ultimele 6 etape le-a castigat la un gol bulanos, cu Steaua, Targu Mures, Pandurii, Astra si acum Sportul.

Copile! Iti votezi singur aberatiile?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează