FOTBAL  »  Superliga  »  CS SEVERIN - OŢELUL 1-1

VIDEO Punct de milă » CS Severin rămîne fără victorie în Liga 1, după 1-1 cu Oţelul

Punosevac a marcat ieri primul gol în actuala ediţie de campionat
Punosevac a marcat ieri primul gol în actuala ediţie de campionat

Articol de - Publicat duminica, 23 septembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 23 septembrie 2012 00:08

Aseară, nici una dintre formaţii n-a reuşit să se desprindă de cealaltă, aşa că remiza le ţine pe ambele în zona retrogradării.

Două echipe aflate în mare suferinţă. Una, a gazdelor, nu reuşise încă prima victorie la debutul în Liga 1. A doua, fostă campioană, nu mai învinsese din prima rundă a campionatului.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Chiar dacă severinenii au început cu tupeu, şutul de la 30 de metri al lui Zaharia (7) fiind deviat în corner, apoi Golici (8), nemarcat, reluare cu capul în braţele lui Brăneţ, experienţa superioară a gălăţenilor a ieşit în evidenţă. Iar Punosevac (20) n-a iertat la prima oportunitate apărută: 0-1! În minutul 35, l-a servit excelent şi pe Iorga, însă acesta a preferat să tragă din afara careului, pe lîngă.

Cînd Oţelul părea să pună stăpînire pe victorie, Thomas a făcut o fază de excepţie în careul advers, i-a lăsat mască pe Perendija şi Rîpă, egalînd situaţia de pe tabelă: 1-1!

Repriza secundă a adus ocazii de fiecare parte. Dar portarii au fost în formă. Mai ales Brăneţ, care a scos de sub transversală reluarea cu capul a lui Bălău (58). L-a imitat Marinescu, care a respins şutul plasat al lui Stromajer (69). Alex Giurgiu (75) a salvat Severinul tocmai cînd Punosevac era aproape să savureze dubla.

Brăneţ (82) a scos cu greu din faţa lui Neacşa, însă a respins în faţă, nu în lateral, apoi tot el şi-a reparat greşeala, unu la unu, cu Thomas. Golici a mai avut două oportunităţi de a puncta victoria, care, nici aseară, nu a poposit în contul oltenilor. Doar egal, suferinţa continuă.

"Sînt mulţumit şi cu un punct, n-am ce face. Eu încerc să pun echipa pe drumul cel bun, nu mi-e teamă deloc de retrogradare" (Viorel Tănase, antrenor Oţelul)

"Păcat, puteam cîştiga pe final, dar nu ne lăsăm bătuţi, trebuie să vină şi prima victorie. O să încercăm meci de meci. Am fost şi la biserică, ne-am rugat, trebuie să vină!" ( Ionel Gane, secund CS Severin)

523388-caseta-severin-otelul-1-1.jpg

Inbox
- În minutul 51, Viglianti a înscris, dar golul a fost anulat de către arbitrul Kovacs, care a decis că vîrful gălăţenilor l-a împins pe Bălău înainte de a trimite mingea în poartă. Reluările TV îi dau dreptate "centralului".
- Dunărenii l-au promovat ieri în Liga 1 pe fundaşul Sorin Cucu, 22 de ani, la debut în prima divizie. Jucătorul a mai evoluat la nivelul ligii secunde, la Delta Tulcea.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
otelul_64
otelul_64  •  23 Septembrie 2012, 14:46
Postat de razvan__fzr pe 23 Septembrie 2012, 14:27

Lasa ca v-au ajutat acum 2 sezoane.Sper ca anu asta sa va duceti unde va e locu,in B.

garoi imbaxit mori

razvan__fzr
razvan__fzr  •  23 Septembrie 2012, 14:27
Postat de fcotelulgalati pe 23 Septembrie 2012, 08:36

Nimic despre golul anulat Otelului aiurea? Arbitrii ne-au tot taxat in ultimele meciuri.

Lasa ca v-au ajutat acum 2 sezoane.Sper ca anu asta sa va duceti unde va e locu,in B.

fcotelulgalati
fcotelulgalati  •  23 Septembrie 2012, 08:36

Nimic despre golul anulat Otelului aiurea? Arbitrii ne-au tot taxat in ultimele meciuri.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează