FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - FC BOTOȘANI 1-1

VIDEO Punct ochit, punct lovit » Botoșaniul a dorit un egal cu Chiajna și l-a obținut: 1-1

Cristescu, Cabrera și Obodo s-au luptat muncitorește pentru un succes care n-a mai venit
Cristescu, Cabrera și Obodo s-au luptat muncitorește pentru un succes care n-a mai venit

Articol de - Publicat miercuri, 11 mai 2016 00:00

Oaspeții n-au dorit mai mult de o remiză. Au obținut-o și rămân la 6 puncte de baraj.

Terenul sintetic și ploaia au făcut ca mingea să fie aproape imposibil de stăpânit, contactul plastic-apă-plastic fiind unul devastator pentru jucătorii celor două formații. Cum-necum însă, Pena a făcut 1-0 și se părea că ilfovenii își pot salva antrenorul, amenințat etapă de etapă de demitere.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cum s-or fi motivat jucătorii lui Falub la pauză? Orice metodă au folosit, s-o uite! În primul minut al reprizei secunde, Mușat a egalat după o centrare inteligentă pe jos: 1-1!

Ce i-a lipsit Chiajnei pentru a învinge? Un Milevski mai atent, ucraineanul ratând două ocazii mari, și un Obodo ceva mai implicat pe faza ofensivă.

Oaspeților le-a convenit egalul și au profitat de ultimele minute pentru a-și securiza punctul. O fază amuzantă a avut loc la ieșirea de pe teren a lui Matulevicius, când crainicul stadionului a anunțat la boxe, cu umor, că "de pe teren a ieșit, în sfârșit, Matulevicius", taxând tragerea evidentă de timp a lituanianului.

"Nu aveam voie să luăm gol în primul minut al reprizei secunde. Am și ratat foarte mult. Oricum, cred că putem să ne salvăm direct"
Adrian Falub, antrenor Chiajna

"Am venit să nu pierdem și suntem mulțumiți cu acest punct. E un teren foarte dificil la Chiajna, nu prea se câștigă puncte. Celor de la Concordia doar li s-a părut că noi am tras de timp"
Nicolae Mușat, fundaș FC Botoșani

chiajna botosani 1 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
749913671784643
Razvan Marcel  •  11 Mai 2016, 11:35

Oare Falub nu isi aduce aminte,la Botosani ca arbitru a decis meciu'?la 1-0 pt Chiajna,Botosani a avut un penalty clar la Mamele,un gol valabil ,mingea ia venit de la adversar,si penalty dat aiurea pt Concordia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează