FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - VIITORUL 1-1

VIDEO Punctul dinaintea furtunii » Viitorul a scos o remiză la Bistriţa înaintea duelurilor cu Steaua şi Dinamo

După debutul excelent în Liga 1, Gabriel Iancu (18 ani) este pe lista de achiziţii a Stelei
După debutul excelent în Liga 1, Gabriel Iancu (18 ani) este pe lista de achiziţii a Stelei

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 02 noiembrie 2012 22:09

Puştii lui Hagi au deschis rapid scorul, dar au fost egalaţi din nou după o naivitate din defensivă.

La oficială, Gică Hagi afişează chipul unui om relaxat. Dar cum poate să fie mimica "Regelui" cînd trupa sa de puşti defilează pe teren? După exemplele CFR şi Pandurii, aseară a venit rîndul Bistriţei lui Pădureanu să se clatine în faţa dezinvolturii Viitorului.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Doar 7 minute s-au scurs din startul partidei cînd devierea subtilă a lui Nicolae Dică peste apărarea gazdelor a fost transformată în gol de Gabriel Iancu, cu un şut teleportat în colţul lung. Anterior, Curtuiuş a fost blocat de Buzbuchi (6).

La 0-1, Bistriţa s-a aruncat spre careul constănţenilor, însă fără nici un efect. A fost nevoie de o nouă mostră de naivitate în apărarea Viitorului, cu Larie oferind o pasă-cadou, pentru ca Gloria să restabilească echilibrul prin căpitanul Predescu (40). Tinerii lui Hagi s-au trezit instant, dar Vaştag şi Iancu au ratat ţinta.

Repriza secundă a început alert, cu cîteva pîlpîiri ale Bistriţei la buturile lui Buzbuchi, în timp ce Viitorul a căutat desprinderea pe contraatac. Degeaba au schimbat antrenorii liniile pentru că tabela a rămas îngheţată la scorul din finalul primei reprize. Viitorul culege un punct de moral înaintea marilor dueluri cu Steaua şi Dinamo.

"Chiar dacă am înscris nu sînt eroul echipei, pentru că nici măcar nu am cîştigat la Bistriţa" (Gabriel Iancu, mijlocaş Viitorul)

6 goluri a marcat Gabriel Iancu din startul sezonului, mijlocaşul fiind golgeterul Viitorului

534242-bistrita-viitorul.jpg

INBOX
- În minutul 31, Denis Alibec s-a prăbuşit pe teren după ce a călcat strîmb, suferind o entorsă la glezna piciorului stîng. Atacantul constănţenilor nu a mai putut continua jocul, fiind înlocuit de Gavra (20 de ani).
- Constănţenii au cerut penalty în ultimul minut al primei reprize, după ce Gavra a căzut în duelul cu Oct. Ionescu.
- Sabău şi Balint au urmărit partida de la oficială alături de Gică Hagi şi Zoltan Iasko.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
mama.is.here
mama.is.here  •  03 Noiembrie 2012, 16:32

steaua 2 - adica viitorul, va sta capra cu oile lui gigi si vor muri cu dinamo de gat. chiar nu se vede pt cine trage aceasta echipa de 2 lei? intreba-ti in constanta orice microbist daca cunoaste vre-un jucator de acest club.

robert1205
robert1205  •  03 Noiembrie 2012, 10:06

FC Viitorul Constanta v-a scoate puncte si cu Steaua si cu Dinamo si la Severin.Academia Ghe Hagi este pepiniera echipei Nationale a Romaniei peste 2-3 ani si cu baza sportiva grandioasa cu 8 terenuri cu nocturna,hotel intre localitatile Constanta si Ovidiu.Ce bine era daca erau vreo 3-4 academii in toata tara pe la CRAIOVA,PITESTI,TIMISOARA.

periscop
periscop  •  03 Noiembrie 2012, 08:11

Echipa de tineri a lui Hagi impune respect și considerație. Modestă dar constantă. Pe vremuri, cu foarte mulți ani în urmă, mai era o echipă de tineri, având același nume - Viitorul, care făcea zile fripte ” granzilor”.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează