FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CHIAJNA 3-1

VIDEO Pustai la tablă » Gaz Metan intră în lupta pentru titlu după 3-1 cu Chiajna

Articol de - Publicat duminica, 27 noiembrie 2016 00:00

Nimeni şi nimic nu mai poate opri Gaz Metanul profesorului Pustai. Antrenorul de 49 de ani predă o lecţie prelungită de fotbal în Liga 1!

Medieşenii au ajuns cu victoria de aseară la zece meciuri fără înfrângere, ultimul eşec fiind administrat de Pandurii, scor 1-3, când afară erau 25 de grade. De atunci, fotbaliştii lui Pustai au răpus Astra şi Steaua şi au remizat cu CSU Craiova şi CFR. Asta în ciuda faptului că Mediaşul este şi ea aliniată modei Ligii 1 de a fi în insolvenţă financiară şi, mai mult, există şi varianta unei depunctări pentru un litigiu cu un fost jucător.

Click aici pentru VIDEO!

Dacă echipele răpuse de Mediaş şi-au acceptat rolul de elevi supuşi, aseară, Chiajna a încercat să fie copilul problemă al clasei şi a deschis scorul prin Ciobanu, aflat la al doilea joc în Liga 1. Koenders a centrat din dreapta, Răducanu i-a aşezat cu călcâiul mingea lui Ciobanu, în interiorul careului, iar acesta a şutat puternic în vinclu.

Puşi la respect

Enervat la culme de elevul tupeist din Ilfov, Profesorul l-a urecheat repede pe acesta şi l-a aşezat înapoi în bancă, dându-i nota 3. Ajutaţi de eliminarea lui Koenders din minutul 57, medieşenii au egalat prin Axente în minutul 59 şi din acel moment cei de la Concordia nu au mai putut să facă faţă traseelor desenate de Pustai pe tabla verde de iarbă.

Gazul a mai punctat de două ori în cinci minute, prin golgeterul Llullaku şi prin Mircea Axente, care a reuşit "dubla".

Eric, mereu brazilian

De notat este şi faptul că ultimele două goluri ale Gazului au plecat din gheata brazilianului Eric. "Grăsuţul" i-a aşezat mingea pentru şut lui Llullaku şi i-a dat o super-pasă lui Axente, care l-a ridiculizat pe eternul gafeur Fane Bărboianu.

Ultimele douăzeci de minute au fost un haos total pentru Concordia, echipa lui Ursu fiind asediată de Mediaş, care a "bombardat" poarta lui Bălgrădean din toate unghiurile, pentru a dovedi probabil că locul doi din Liga 1, ocupat în acest moment la egalitate de puncte şi de golaveraj cu Craiova, nu este unul întâmplător.

Penalty neacordat

În minutul 55 al jocului de aseară, Gazul a cerut un penalty la o incursiune a lui Creţu în careul advers, unde a fost faultat de Ciobanu. "Centralul" Marcel Bârsan nu a considerat că fundaşul medieşean a fost faultat şi a lăsat jocul să continue. Specialistul Dolce în arbitraj, Constantin Zotta, a clarificat faza imediat după meci: "Este un fault clar al lui Ciobanu asupra lui Creţu. Bârsan nu a fost atent, dar nu pot să înţeleg de ce, pentru că este vorba de un fault foarte evident".

"Când eram pe locurile 5-7 se pronunţa greu Gaz Metan, dar acum, chiar şi cu puţină mediatizare, suntem pe 2-3. Am arătat că suntem o forţă pe teren propriu şi asta mă bucură"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

"Vă rog să-i întrebaţi pe cei din conducere despre litigii şi datorii financiare. Lumea spune că suntem cu salariile la zi, dar nu este aşa. Nici vorbă!"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

"Am început greu meciul, dar am arătat că suntem o echipă şi un grup puternic. Am revenit foarte, foarte bine, sunt fericit"
Azdren Llullaku, atacant Gaz Metan

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează