FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - FC BRAŞOV 1-0

VIDEO Răvăşiţi! » FC Braşov a pierdut a treia partidă consecutivă, 0-1 cu Ceahlăul

Braşovenii au pierdut şi duelul cu Ceahlăul.
Braşovenii au pierdut şi duelul cu Ceahlăul.

Articol de - Publicat sambata, 14 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 aprilie 2012 07:16

Trupa lui Şumudică a alunecat periculos spre zona retrogradării. Bosniacul Golubovici a dat ieri lovitura de graţie unei echipe a Braşovului absentă complet în ofensivă.

Două înfrîngeri consecutive, plus un meci schilodit de arbitri, etapa trecută, la 2-3 cu Chiajna, au trimis Braşovul direct spre ghearele retrogradării. În urmă cu patru zile, tuşierul Vidan i-a băgat în joc de glezne pe Şumi-boys, veniţi ieri la Piatra-Neamţ cu tema învăţată: strategie de contraatac, un 4-1-4-1 ca o armonică şi infuzie cu tupeu pe terenul unui adversar ce nu bifase în acest campionat decît trei succese pe teren propriu. Din 12 partide!

Iar reţeta a funcţionat sub Pietricica în primele 45 de minute, cînd Ceahlăul s-a sufocat în jocul dens al oaspeţilor. Moldovenii au reuşit un singur moment de ieşire din letargie, gol Constantinescu anulat corect pe motiv de ofsaid (27), iar Braşovul a avut tot o explozie: Ilijoski scapă singur pe contră, dar e blocat la timp de portarul Jovici (21).

Sînge pentru trei puncte
Filmul s-a rupt însă imediat după pauză. O viteză în plus pentru trupa lui Enache s-a imprimat direct pe tabela de marcaj: Golubovici a preluat o minge în careu şi l-a electrocutat pe Felgueiras (53). Constatinescu (54) şi Muscalu (60) au forţat şi ei careul advers, Şumudică a răspuns în final cu trei atacanţi, Moutinho - Ilijoski - Hadnagy. Fără efect, căci sîngele din capul spart al lui Cazan a fost mai puternic decît scrîşnetul din dinţi al oaspeţilor. Alunecaţi direct către zona minată a Ligii 1! Iar sub Tîmpa se pregătesc să vină şi Dinamo, şi Steaua!

"Nu meritam mai mult, dar rezultatul de azi e efectul meciului cu Chiajna, care ne-a tocat fizic şi psihic. Plus că sîntem singura echipă care a jucat luni - vineri, fără timp de recuperare. Dacă vom continua aşa, retrogradăm!" (Marius Şumudică, antrenor FC Braşov)

4 goluri în 8 meciuri are Bojan Golubovici în tricoul Ceahlăului. Atacantul de 28 de ani a fost adus în această iarnă de la formaţia croată RNK Split

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează