FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL 2-2

VIDEO Regii din Liga 1 » Budescu și Cernat au arătat în Astra - Viitorul, 2-2, de ce sînt fotbaliști de clasă în campionatul nostru

Articol de - Publicat luni, 03 august 2015 00:00

La capătul unui meci pe muchie, Astra a fost egalată în prelungiri de către Viitorul, regina egalurilor. Toate cele patru reușite au venit pe final de reprize

Două echipe care nu știu să se apere. Nu că n-ar avea fundași, unii chiar de calitate, însă au un prea mare apetit ofensiv. Iar golurile din finalul primei reprize au confirmat faptul că Astra și Viitorul sînt echipe care marchează.

Click aici pentru VIDEO!

Pînă la reușitele lui Găman, respectiv Cernat, De Amorim și Takayuki, în minutul 10, au fost, fiecare, aproape de a deschide scorul. Buzbuchi a arătat din minutul 20 că e neconectat la meci: a ezitat în fața lui De Amorim, la marginea careului, brazilianul i-a pasat lui Budescu, dar balonul a fost oprit din drumul spre poartă de portarul revenit între buturi.

Găman (40) a taxat apărarea Viitorului, în frunte cu goal-keeperul ei, pe care a bătut-o soarele în cap la cornerul executat de Budescu. Echipa lui Hagi n-a cedat, iar Cernat (44) a înscris cu o fază ce-a adus aminte de reușitele de generic ale "Regelui": șut în forță, spectaculos, ajutat și de devierea cu capul a lui Geraldo Alves.

Superfaze

Partea secundă a continuat cu a pune presiune pe poarta adversă. Doar că elevilor lui Șumi întîrzia să le iasă pasa decisivă, iar celor ai lui Hagi precizia la șuturi. Cînd părea că Buzbuchi s-a trezit, a prins sigur la lovitura liberă a lui Budescu (76), decarul Astrei l-a pedepsit pe adversarul său.

În minutul 80, Costin a demonstrat că este number 1 la loviturile libere, i-a executat pe elevii lui Hagi. Astra s-a retras, cam prea mult, cam prea devreme totuși, iar Viitorul a presat.

Chițu a uitat că a mîncat o pîine la Giurgiu, a centrat pentru Cernat (90+2), care, cu o reluare magică, a înscris golul egalizator. Încă două faze pînă la fluierul final, însă nimic nu s-a mai schimbat. O remiză spectaculoasă, iar Astra trebuie să se concentreze pentru meciul anului, de joi, cu West Ham.

10 goluriîn 2015 a înscris Cernat, egalîndu-l pe Mihai Roman în clasamentul puncherilor în acest an

50 de străiniau bifat pînă acum 100 de meciuri în Liga 1, ultimul ce-a atins acest număr fiind William De Amorim

4 goluriare Budescu în toate competițiile, dintre care trei din lovitură liberă

caseta astra

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
rangers94
rangers94  •  03 August 2015, 17:28
Postat de plischi pe 03 August 2015, 10:16

si FOTBALISTI si DE CLASA! prea mult pentru un fotbal rasinos din liga 1. jucatori de clasa poate, fotbalisti printre jucatori poate, dar atat...

Pana si Pancu a fugit de voi pakistanezilor .:)))))))))))))

sibelius
sibelius  •  03 August 2015, 10:39
Postat de dinamo_forever_77 pe 03 August 2015, 09:41

Nu joaca la W/csb, deci nu pot juca la nationala !!!!!!!!!!! Nu te transferi la steaua...nu joci la nationala. SIMPLU. Golaneala marca Iordanescu , marca mafia din fotbal !!!!!!!!!!!!!!

Cernat joaca pe acelasi post ca Sinmartean. Nu-i poti folosi pe amandoi. Nici macar Ungaria, Grecia sau Irlanda de Nord nu sunt la nivelul ligii I sa-ti permiti permiti mai mult de un "artist" in echipa.

76dani
76dani  •  03 August 2015, 10:25

Ai dreptate, fotbalisti printre jucatori. Avem un campionat atat de slab incat Budescu - grasut dar talentat si Cernat - talentat dar cam la apus, au ajuns sa fie regii campionatului.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close