FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - SĂGEATA 1-1

VIDEO Remiza rezervelor » Braşovul şi Săgeata şi-au împărţit punctele, 1-1

Articol de - Publicat marti, 30 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 29 iulie 2013 22:34

Cele două echipe şi-au împărţit punctele după reuşitele a doi jucători intraţi în repriza secundă, Sorin Chiţu şi Cristi Ionescu


37 de grade la umbră, dar nu prea cald pentru Păun care începe meciul cu o ocazie mare, un şut la colţul scurt, însă Panagopoulous s-a opus senzaţional. Erau premise pentru un meci-spectacol. Dar următoarea ocazie a fost în ultimul minut al primei părţi: Tigoianu a primit o pasă în faţa porţii, dar arbitrul de pe acea parte a terenului, Petruţa Iugulescu, a ridicat eronat fanionul.

Click aici pentru VIDEO!

Faza serii s-a consumat în partea a doua şi l-a avut în centrul atenţiei pe Tigoianu, care a ieşit de pe teren accidentat şi a fost înlocuit cu Iordache. Buimac după impact, mijlocaşul a reintrat pe teren, iar jocul a fost oprit de Teo Crăciunescu, spre deliciul tribunelor.
Deschiderea de scor a venit din greşeală: Dinu a centrat în careu, iar Chiţu a fost lovit în picior şi mingea s-a strecurat în poartă, 1-0! Cînd nimeni cu mai credea, nou-intratul Cristi Ionescu i-a salvat pe "stegari" şi l-a executat pe Panagopoulos de la 25 de metri, din lovitură liberă.

"Cred că meritam cele trei puncte. Am fost puţin nervoşi pe final pentru că am fost egalaţi pe nemeritate, cred eu, dar pînă la urmă şi egalul e OK!"
Sorin Chiţu, atacant Săgeata

"Trebuia să scoatem măcar un egal şi am reuşit să îl obţinem. Din păcate, a fost prea tîrziu pentru a forţa şi o victorie, pe care cred că o meritam. Sper să ne revenim cît mai repede"
Cristi Ionescu, fundaş FC Braşov

"Sînt mulţumit de joc. Am reuşit ce ne-am propus, dar cred că am pierdut două puncte. Puteam lua toate punctele dacă eram puţin mai atenţi"
Tibor Selymes, antrenor Săgeata

580850-caseta-brasov.jpg

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
dreamer123
dreamer123  •  30 Iulie 2013, 01:42

l a lovit mingea :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează