FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID 2-1

VIDEO Retrogradare în stil giuleștean » O oră în superioritate numerică, ratări imposibile și un 1-2 care trimite Rapidul în Liga 2!

Jucătorii Rapidului au încercat și aseară să salveze echipa, însă n-au avut sorți de izbîndă
Jucătorii Rapidului au încercat și aseară să salveze echipa, însă n-au avut sorți de izbîndă

Articol de - Publicat duminica, 24 mai 2015 00:00

Soarta giuleștenilor, care au jucat mai mult de o repriză cu un om în plus, a fost tranșată de un gol senzațional înscris de Petrucci și penalty-ul transformat de Tade.

Am ajuns aici. Alt moment în care trebuie să mă dau la o parte. Sînt vremuri în care nici nu știu dacă să mai simt plecarea ca pe o tragedie. N-am strălucit demult așa cum aș fi meritat. Plec iar din Liga I, dar acum cu un gust mai amar ca oricînd. Fotbalul moare încet, tradiția își dă ultima suflare.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

U Cluj mă așteaptă și ea acolo, locul unde frumusețea n-a murit, de unde vom înflori împreună. Suporterii să nu fie necăjiți, am mai dansat împreună prin chiciură și vînt.

Fotbalul românesc s-a transformat într-un cîmp de luptă aproape stingher, fără miză. Trofeele nu mai au valoare decît pentru cei cu bani. Or, semnificația mea nu s-a regăsit niciodată acolo. Am încercat, am căzut, am revenit. Pentru ce? Nu-mi mai găsesc locul aici. Unde e vibrația din duelurile cu Universitatea Craiova? Cu Poli? Cu UTA sau cu Argeșul lui Dobrin? Prima scenă nu mai e pentru astfel de echipe.

Și ce dacă? Doar n-am dispărut. Voi fi tot acolo, pe Giulești, în fiecare etapă. Poate nu mă voi mai afla în reflectoarele strălucind a bani din televizări, dar voi dansa în ochii celor care mă vor și mă merită.

Ieri am părăsit și eu prima ligă. Destinul a făcut să-mi semnez plecarea tot printre tribune vișinii. Nu căutați vinovați în jucători, antrenori sau patroni. Așa trebuie să fie.

Revin.

Eliminare gratuită

CFR a rămas în inferioritate numerică după doar jumătate de oră, în urma unei decizii greșită a lui Alexandru Tudor. Ciprian Deac a primit cartonașul roșu după un conflict cu Rui Miguel la mijlocul terenului.

"Centralul" a considerat că jucătorul ardelenilor l-ar fi lovit pe portughez, deși la reluare s-a văzut clar că Deac doar i-a șters obrazul adversarului.

"Am avut un om în plus, dar e mare păcat că am ratat foarte multe ocazii. În repriza secundă nu știu ce s-a întîmplat cu echipa. Nu vreau să comentez arbitrajele de pînă acum, ne-am făcut asta cu mîna noastră. Cu toate acestea, o să iubesc întotdeauna această echipă"
Cristiano Bergodi, antrenor Rapid

"În multe meciuri am reușit să ne dominăm adversarii și am demonstrat că meritam să rămînem în Liga I. E un moment trist pentru mine. Nu cred că trebuia să părăsesc fotbalul cu acest roșu. Doream un meci de retragere în Giulești"
Daniel Pancu, mijlocaș Rapid

"Îmi pare rău că am fost eliminat și a trebuit să-mi las echipa în inferioritate. Ne-am propus să ne consolidăm poziția și băieții au reușit și fără ajutorul meu"
Ciprian Deac, mijlocaș CFR

cfr rapid 2 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (109)
sandycelt
sandycelt  •  24 Mai 2015, 22:11

Forza Rapid! Vom fi acolo unde vei juca, acolo unde ne-au trimis acesti misei de arbitri, sefii cei noi ai ligii de ***, care au spus ca schimba fotbalul si nu a facut nimic ( tot suspendari, amenzi ce nu se duc nicaieri, furturi si aiureala la comisii si dupa un retur aflii ca de fapt in loc de retrogradare o echipa prinde podiumul si tot asa) HAOS ,haos domnule burleanu si iorgulescu. Pacat ca fotbalul pierde o echipa care joaca cu suporteri minunati care iubesc fotbalul si respecta pe cei ce sint cinstiti nu e cazul aici si acum in aceasta liga ( vezi : csu craiova (clona) viitorul (clona) iasi ( finantata de primarie, e corect?) chiajna ( finantata de primarie!) pandurii ( din banii nostrii ai tuturor, e corect?) echipe in insolventa si intodeauna noi sintem scosi tapi ispasitori, in fine mergem in liga a 2-a pe linga tot ce am scris noi sintem principalii vinovati sa nu ne mintim. Poate vom revenii mai puternici si organizati si dornici de revansa asa cum sintem si noi . OBLIGATORIU INAINTE! FORZA RAPID!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  24 Mai 2015, 17:23
Postat de daniaania pe 24 Mai 2015, 17:11

Din pacate rapid a jucat slab multe etape..Poate la anul se face ceva acolo..

da, pe locul stadionului se va face una fabbrica di acqua minerale

daniaania
daniaania  •  24 Mai 2015, 17:11

Din pacate rapid a jucat slab multe etape..Poate la anul se face ceva acolo..

Vezi toate comentariile (109)
Comentează