FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASA 2-0

VIDEO S-OR SAlva de play-out?! Clujenii sunt cu un pas mai aproape de play-off, după ce anul trecut au picat la mustață în play-out

Articol de - Publicat sambata, 18 februarie 2017 00:00

Dacă un meci ar putea fi considerat sigur, atunci CFR Cluj - ASA era cel mai sigur meci al acestei etape!

Clujenii aveau o misiune ușoară în fața jucătorilor lui Ilie Stan, însă au intrat pe teren foarte relaxați, iar în prima repriză au uitat complet de importanța celor 3 puncte în lupta pentru obținerea unui loc de play-off.

Click aici pentru VIDEO!

Chiar dacă nu li s-a acordat un penalty la începutul primei reprize la contactul dintre Omrani și Rougalas, clujenii nu au excelat în ocazii, cea mai importantă aparținându-i lui Bud (38).

Bâtfoi a ratat imediat după pauză o ocazie de Cascadorii râsului: din 6 metri, rămas singur cu Mincă, atacantul trage pe lângă poartă!

Rezervele salvează Clujul

Dar Miriuță a mutat după pauză cu Sorsa și cu Ruiz şi balanța s-a înclinat în favoarea clujenilor. Sorsa a deschis scorul (58), iar la nici 10 minute după, Păun reușește o bijuterie de gol, după ce îl întoarce pe Rougalas și îl lasă fără reacție pe Pap.

Clujenii mai au de disputat două partide, împotriva Iașiului și a puștilor lui Hagi, dar sunt favoriți, după victoria din această seară, să prindă un loc de play-off. Dinamo și Astra se luptă și ele pentru accederea în play-off, dar au un program mult mai greu: Dinamo mai are de jucat împotriva Botoșaniului, a Craiovei și a gorjenilor lui Stoican, iar Astra mai are de disputat 4 partide: cu Viitorul, Timișoara, Iași și Botoșani.

Penalty pentru clujeni

În minutul 11, Omrani a fost faultat de către Rougalas în careu, dar George Rădulescu a acordat lovitură liberă în afara careului. Reluările TV au arătat că arbitrul a greşit, jucătorul clujean fiind blocat de grec chiar în colțul careului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  18 Februarie 2017, 09:00

CFR-ului nu i se *dau* penaltyruri ci i se *iau*.Si li se dau altora.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează