FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - VIITORUL 2-1

VIDEO Samba clujeană » Brazilianul Cleiton a rezolvat meciul cu Viitorul cu un assist şi gol

Cleiton (dreapta) a fost omul meciului cu un gol şi o pasă de gol.
Cleiton (dreapta) a fost omul meciului cu un gol şi o pasă de gol.

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2012 00:00 / Actualizat duminica, 12 august 2012 21:59

Fundaşii centrali l-au trădat pe ”Regele” Hagi, golul lui Nicolae Dică fiind doar o palidă consolare.

54 e secunda cu ghinion pentru tinerii Viitorului. Un sprint al brazilianului Cleiton în bandă, iar centrarea perfectă pentru Viorel Dinu, în mijlocul unei apărări fragile, a parafat un start de coşmar pentru trupa lui Gică Hagi.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Şi beligeranta galerie a "şepcilor roşii" a fost luată prin surprindere de reacţia favoriţilor, arborînd steagul alb pentru un sfert de oră. A fost suficient pentru ca brazilianul Cleiton să semneze o nouă ocazie şi Paulinho să-l pună la încercare pe Vîtcă printr-un şut înşelător aproape de pe linia de margine (15). Riposta Viitorului a fost cvasiinexistentă, Gabriel Iancu şi Benzar încălzindu-i reflexele lui Balauru prin două şuturi necadrate.

La reluare, Mendy a deschis primul seria ocaziilor cu o "rachetă" la colţul scurt (57), dar desprinderea clujenilor a fost marcă braziliană. Dos Santos a şarjat în linia mediană, l-a servit ca la carte pe Cleiton, care a dat tonul la samba. Golul lui Nicolae Dică a fost premiul de consolare pe care Viitorul l-a ridicat de la Cluj.

"Nu e dureroasă prima înfrîngere, sîntem tineri, avem multe de învăţat. Universitatea a fost mai eficientă ca noi, am luat gol din nou pe o lipsă de concentrare" (Gică Hagi)

"Sînt importante cele trei puncte de acasă şi mă bucur că am reuşit să trecem peste momentul Steaua" (Cristi Dulca, antrenor "U" Cluj)

512502-caseta-cluj-viitorul.jpg

INBOX
- Constănţenii au încasat din nou gol în secunda 54, după ce anterior Mugurel Buga reuşise acelaşi lucru în prima etapă în Viitorul - FC Braşov (2-2)
- Fanii "studenţilor" şi-au continuat războiul cu Anamaria Prodan, managerul general, şi fostul patron, Florian Walter, împotriva cărora au scandat trivialităţi. Claudiu Niculescu a fost din nou aclamat de galerie.
- Gică Hagi a urmărit partida de la tribuna oficială, alături de Zoltan Iaşko, preşedintele Viitorului. "Gică, hai la "U"!", i-au cerut spectatorii clujeni cînd "Regele" a ajuns la stadion.
- Căpitanul gazdelor, Zsolt Szilagyi, şi-a spart arcada la ultimul duel al primei reprize şi nu a mai putut continua meciul, fiind nevoie de intervenţia ambulanţei. El a fost înlocuit de brazilianul Enrico.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
mihnea80
mihnea80  •  14 August 2012, 06:33

Bine baieti, se poate! HAIDE U! p.s ma bucur ca n-a aparut maimuta folclorista in presa cu declaratii!

mihnea80
mihnea80  •  14 August 2012, 06:31
Postat de dan_racivitan2003 pe 13 August 2012, 08:51

Am batut o echipa de desculti.

parca noi am fi incaltati de la Prada!

dan_racivitan2003
dan_racivitan2003  •  13 August 2012, 08:51

Am batut o echipa de desculti.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close