FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - U CLUJ 1-1

VIDEO Sanie cu zurgălăi » Ceahlăul şi U Cluj au terminat la egalitate pe un teren acoperit de zăpadă

Mendy se luptă pentru balon pe un teren acoperit de zăpadă
Mendy se luptă pentru balon pe un teren acoperit de zăpadă

Articol de - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 01:17

Ceahlăul şi U Cluj au remizat aseară, pe ninsoare, oferind un fotbal timid, în care ambele echipe s-au mulţumit cu puţin.

Într-o atmosferă hibernală, decupată parcă din peisajele scandinave, s-au întîlnit aseară la Piatra-Neamţ echipele a doi antrenori din noul val, Costel Enache, respectiv Claudiu Niculescu. Cîndva, nu chiar foarte departe în timp, doi atacanţi redutabili şi respectabili la nivelul Ligii 1. Însă prima parte a arătat un fotbal mai înfrigurat decît vremea de afară. O singură ocazie decentă, şut Constantinescu (38), a scos Bornescu. Ar fi fugit şi Moş Crăciun de la meci, cu tot cu alaiul său de reni.

VIDEO: Aici ai rezumatul meciului!

Pauza a fost cu adevărat un sfetnic bun, iar jucătorii şi-au readus aminte de ce au venit la stadion. Tony (60) a avut ghinion, mingea ducîndu-se pe lîngă poarta adversă, Jovici era pe dinafară. Apoi, Abrudan a fost imprudent, l-a tras de tricou pe Ichim, în careul clujenilor, chiar sub ochii arbitrului, penalty şi 1-0 pentru nemţeni. Însă avînd în vedere că trupa lui Enache nu este o echipă cu multe succese acasă, după marea oportunitate a lui Bădescu (77), Păcurar i-a deschis drumul spre egalare lui Cojocnean. Şi l-a menţinut pe Clau-gol neînfrînt ca antrenor în acest sezon.

5 meciuri fără înfrîngere are Claudiu Niculescu ca antrenor în acest sezon

"Dinamo are şanse la titlu cum are U Cluj la cupele europene... Dar luptăm! Va fi o luptă cu mari emoţii la retrogradare, e un retur nebun, cum n-am văzut niciodată. Şi la titlu, şi la Europa League, şi la retrogradare" (Claudiu Niculescu, antrenor U Cluj)

"Putem şi puteam mai mult. Dar fotbalul a ajuns foarte imprevizibil în acest retur. Avem încă mult, mult de lucru, pînă să ieşim din zona fierbinte a clasamentului" (Costel Enache, antrenor Ceahlăul)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
flafy
flafy  •  09 Aprilie 2012, 10:08

adevarul este ca ala numai fotbal n-a fost...ar trebuii sa fim multumiti ca s-au dat 2 goluri...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează