FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TÎRGU MUREŞ - CFR CLUJ 0-2

VIDEO Şase, vine CFR! » Clujul are maximum de puncte după două etape

Bastos a marcat ieri primul său gol în acest campionat
Bastos a marcat ieri primul său gol în acest campionat

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 31 iulie 2011 01:14

Bastos şi Sougou au rezolvat deplasarea dificilă de la Tg. Mureş.

FCM Tg. Mureş - CFR Cluj a început cu o negociere la sînge la mijlocul terenului. Sabău a ieşit în avantaj, graţie agresivităţii lui Issa Ba şi a lui Pădureţu. Oamenii lui Costa au încercat să depăşească barajul gazdelor cu mingi lungi pentru viteza lui Sougou şi Ronny.

Primele faze au venit însă la poarta lui Nuno Claro. Portughezului i s-au iertat toate păcatele după două intervenţii la aceeaşi fază (20), la Kalisse şi Iencsi. Clujenii au ieşit apoi din ambuscada pregătită de Sabău. Renan şi-a încercat şutul de la 25 de metri, dar Balauru a salvat de lîngă bară. Cînd portarul era bătut, Ghionea a respins reluarea lui Sougou (36). La următorul atac, Renan Garcia a jalonat printre mijlocaşii Mureşului şi a pasat inteligent pentru finalizarea seacă a lui Bastos, o fază sută la sută braziliană (36).

Vezi rezumatul partidei Tîrgu Mureş - CFR 0-2

Ronny a ieşit accidentat, dar Sabău a păstrat intact numărul de brazilieni din teren, trimiţîndu-l pe Didi în atac. Prima şansă i-a aparţinut Clujului, dar Sougou şi-a limitat opţiunile după ce l-a driblat larg pe Balauru. La cealaltă poartă, Kalisse a nimerit bara cu un şut în forţă (47). Atît, Mureşul n-a mai ieşit din matcă. Sougou a adus iureşul de final. Senegalezul a profitat de atonia din defensiva gazdelor.

Halisson a deviat spre Ghionea, dar sprintul lui Sougou l-a pierdut în retrovizoare pe fostul fundaş al Stelei. Şi Bastos a testat calităţile de sprinter ale lui Ghionea. Balauru l-a împiedicat să ajungă la finiş. Kapetanos a avut ultima şansă a CFR-ului, dar l-a luat la ţintă pe Balauru (79).

A tras după clujeni
Halisson a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 85. Brazilianul a avut o ieşire nervoasă şi a şutat puternic în direcţia băncii de rezerve. Mingea a fost aproape să-l lovească pe preparatorul fizic Paolo Potocnik. Cei aflaţi pe bancă au sărit ca arşi, iar asistentul Şovre i-a comunicat incidentul "centralului". Acesta i-a arătat al doilea avertisment lui Halisson.

Sacrificat în ultimul moment
Felice Piccolo a făcut deplasarea la Tîrgu-Mureş, dar a fost lăsat în afara lotului de Jorge Costa, care l-a preferat pe Nuno Diogo ca rezervă pentru postul de fundaş central. Cu toate acestea, Felice a ieşit la încălzire alături de celelalte rezerve ale clujenilor. De partea cealaltă, Ioan Ovidiu Sabău nu a putut trece pe foaie decît 6 rezerve, în condiţiile în care Florin Dan şi Vasilache nu au putut fi recuperaţi la timp.

INBOX
- Ronny a ieşit accidentat înainte de pauză, cînd a suferit o întindere. În locul său, Jorge Costa l-a trimis în teren pe Pantelis Kapetanos.
- Sabău l-a titularizat şi cu CFR Cluj pe tînărul Claudiu Bumba (17 ani). Puştiul a rezistat pînă la pauză, cînd a fost înlocuit de Didi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
cfrclujole
cfrclujole  •  01 August 2011, 08:44

Bravo baieti ! Tot asa va vrem! Forta CFR!

ervfr
ervfr  •  31 Iulie 2011, 16:24

CFR-ul a avut sansa de a incepe campionatul cu doua echipe zic eu modeste. Nu vreau sa le tai din merite. Au arata si fotbal, au aratat ca o echipa mult mai omogena decat o stiam si uite ca aua adus un atacant care a profitat de fazele pe care le-au avut. Putin noroc in meciul cu Targu Mures si uite asa 6 puncte. Ma bucur ca din nou CFR e pe primul primul loc sper sa ramana acolo si sper ca nu se mai umbla la butoane de catre nici o echipa. Oricum eu vad CFR o candidata serioasa la primele locuri.

soviet.assault2
soviet.assault2  •  31 Iulie 2011, 13:33
Postat de darfcar pe 31 Iulie 2011, 12:41

Cate cartonase rosii trebuiau acordate jucatorilor de la cfr?Parerea mea ca minim doua.Este clar...rapid si cfr se bat la titlu....joaca in 13 etapa de etapa.Huuuuuuuuuooooooo distrusilor!!!!!

Trebuiau acordate cel putin 20 de cartonase rosii plus vreo 15 de 11 m! Bai, adormitule, du-te si bea-ti cafeaua, poate te trezesti !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează