FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OŢELUL 3-1

VIDEO "Scăriţă" spre Europa » Dinamo a reuşit să întoarcă scorul cu Oţelul, 3-1, şi urcă pe locul 4

Execuția de finețe a lui Matei a fost aplaudată la scenă deschisă de fanii prezenți
Execuția de finețe a lui Matei a fost aplaudată la scenă deschisă de fanii prezenți

Articol de - Publicat marti, 08 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 aprilie 2014 23:43

Braţul lui Astafei, killer-instinct-ul lui Grigore, "capul" lui Roti şi măiestria lui Matei au readus-o aseară pe Dinamo în lupta pentru obiectiv.

Ploaia de aseară din Capitală, care s-a transformat la un moment dat în furtună, a dinamizat mult jocul ambelor combatante, dar şi erorile, fiecare dintre apărările celor două echipe jucîndu-se cu focul.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Bilinski (14) a scăpat singur cu Goicoechea, după gafa lui Prestia, dar uruguayanul a fost imbatabil. Cum avea să fie şi în faţa lui Lazăr (28), tot unu contra unu, după un scenariu similar, greşeală Prestia, recuperare Bilinski.

Trăsnet
Defensiva "cîinilor" a fost, iniţial, prinsă în ofsaid de Astafei (17), după pasa selectă, de 40 de metri, a lui Cooper, însă Rus a fost salvatorul de serviciu. Apoi roş-albii au dormit în ghete la golul lui Giurgiu (44), după o fază nemţească, executată ca la manual şi la care au contribuit şi Cooper, şi Zaharia.

Terenul ud şi mănuşile tremurînd erau să-l plesnească peste obraji pe Goicoechea, la ultima fază a primei părţi, la lovitura liberă executată de Şerban. Sud-americanul a scăpat hazliu mingea năstruşnică, însă tot el a prins-o aproape de linia porţii.

Cu dedicaţie pentru Flavius
Şi Dinamo a început din nou munca de Sisif, de a recupera dezavantajul. Şi au mers pe braţul lui Astafei (51), care a stopat balonul în propriul careu, după reluarea lui Grigore. Penalty contestat de dunăreni, iar căpitanul roş-albilor a fost din nou killer de la punctul cu var: 1-1!

Semnalul la telefon a funcţionat optim, directivele lui Stoican s-au făcut auzite, iar Rotariu (60), omul pentru care antrenorul s-a ciondănit cu fanii, a înscris cu capul, de lîngă Milea: 2-1!

Recital
Matei (65) şi-a definitivat opera cu o "scăriţă" braziliană. Fără noua perlă a Dunării, Tudorie, şters şi ieşit accidentat, Oţelul s-a topit. Lazăr (74), lansat de Elton, a ratat cu seninătate. Matei a mai dat o dată emoţii, propriei bănci, accidentîndu-se iar.

"În prima parte am avut ghinion, apoi orgoliul nostru a făcut diferenţa" (Dorin Rotariu, mijlocaş Dinamo)

"Intrarea lui Matei la pauză a fost decisivă. Flavius a transmis indicaţiile din tribună printr-un colaborator de-ai noştri" (Dorin Mateuţ, secund Dinamo)

"Culmea, după 1-0 pentru noi ne-am pierdut concentrarea! Credem cu toată tăria în salvarea de la retrogradare" (Ewald Lienen, antrenor Oţelul)

"La 3-1 toată lumea aplauda, dar eu vreau să văd susţinerea tribunelor şi atunci cînd ne e greu! Reproşurile de la pauză m-au deranjat teribil" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

612212-dinamo-otelul-3-1.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

S-a înjurat cu proprii fani!
La pauză, Flavius Stoican, suspendat două meciuri după eliminarea de la Ploieşti, a fost certat de către cîţiva suporteri de la tribuna a II-a pentru folosirea lui Dorin Rotariu. Antrenorul a stat într-o cameră, deasupra vestiarului. Flavius şi-a pierdut nervii şi s-a înjurat cu unii ultraşi, apoi au intervenit şi alţi spectatori, care s-au contrat cu "acuzatorii".

Banner-surpriză de la soţie
Adrian Popa II a trecut aseară rezervă după ce-a fost integralist cu Petrolul, Stoican mizînd pe Durimel, de-abia revenit după accidentarea din semifinala cu Steaua. Nevasta fundaşului şi-a celebrat totuşi jumătatea, Popa împlinind ieri 24 de ani. Un banner imens la tribuna I, cu scris roşu pe fond alb, i-a fost dedicat jucătorului, cu mesajul: "La mulţi ani, Adi Popa! Te iubesc! Soţia ta".

Inbox
- Pe finalul primei reprize, oaspeţii au solicitat eliminarea lui Dragoş Grigore. Avertizat deja, căpitanul lui Dinamo a mai făcut un fault dur la Giurgiu.
- Marcator al unui supergol etapa trecută la Ploieşti, Ştefan Bărboianu a încercat iar un şut-bombă, de la 30 de metri, în minutul 7 al partidei de aseară. Mingea s-a dus puţin peste buturile adverse.
- Dudu Georgescu a stat aseară la meci la tribuna oficială, alături de Ionuţ Negoiţă. Finanţatorul "cîinilor" încearcă să rezolve situaţia fostei Ghete de Aur după ce Tribunalul sectorului 3 a dictat zilele trecute evacuarea din casă a legendarului atacant.
- Bilinski s-a accidentat la mîna dreaptă în startul partidei, dar a revenit asupra deciziei de a părăsi terenul, după ce i s-a pus un bandaj imens în zona afectată.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (78)
waingro
waingro  •  08 Aprilie 2014, 14:54

Strigator la cer , cum sa fie ala 11 metri , fara nici o intentie , mingea se indrepta spre poarta lui dinamo pasata de un jucator de a lui dinamo , nici macar nu si a creat vreun avantaj sa plece pe contratac, cum sa dai 11 m pt asa ceva, iar mingea il loveste clar involuntar in mana , nesimtire asta, nimic altceva, frumoase golurile lui dinamo, dar trist cand vezi astfel de erori, ia bagat pe dinamo in meci 11 m ul , dar asta e .nu stiu daca a fost trantit meciu ... nu l am vazut , doar rezumatu , dar ala sigur nu a fost 11 metri ..

anubisj
anubisj  •  08 Aprilie 2014, 14:18

Toți steliștii se uită la meciurile lui Dinamo, că eu nu mă uit la meciurile stânei.

addy.
addy.  •  08 Aprilie 2014, 12:58
Postat de dinualex1976 pe 08 Aprilie 2014, 12:30

Cota 21, 2 pauza 1 final hahahahahahaha

A fost cota 30 la mozzzzart multi au pariat pe jigoooodiile astea la pariuri si au castigat multi bani.

Vezi toate comentariile (78)
Comentează
Close