FOTBAL  »  Superliga  »  FLAGRANT

VIDEO Scene mafiote » GSP vă prezintă filmul flagrantului în care au fost implicaţi Dumitru Tudor şi soţii Reghecampf

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 19 octombrie 2012 20:44

 ♦ Luţu a fost cel care i-a dus pe Anamaria şi Laurenţiu la restaurantul impresarului, în interior fiind deja plin de poliţişti sub acoperire, care stăteau la mese ♦ Dumitru Tudor striga la cei doi "Nu accept 1.000 de euro, ci doar 3.000!", iar după ce a primit cei 12.000 de lei, i-a cerut gărzii de corp să-i numere


Dumitru Tudor a fost reţinut de Poliţie joi seară după ce a fost personajul-cheie într-un flagrant la care au mai participat şi soţii Reghecampf Aceştia din urmă fuseseră şantajaţi în zilele premergătoare, fiind ameninţaţi că dacă nu plătesc o sumă de bani, li se vor aduce o serie de acuzaţii dure. Totul s-a întîmplat la restaurantul lui Dumitru Tudor, poreclit şi "Ciorbă".

Ieri, Poliţia a postat un filmuleţ în care se prezintă doar momentul în care poliţiştii intervin şi găsesc asupra lui "Ciorbă" banii marcaţi cu cuvîntul "mită". Ce s-a întîmplat însă pe parcursul întregii seri? GSP a cules mărturii din mai multe surse şi vi le prezintă.

1. Luţu i-a condus pe soţii Reghecampf la restaurant
Dumitru Tudor i-a chemat pe Laurenţiu şi pe Anamaria la localul său din sectorul 1. Antrenorul şi soţia sa, neştiind unde e locaţia, au apelat la Ionuţ Luţu. Acesta le-a explicat cum să ajungă şi a ajuns înaintea lor la respectiva locaţie.

2. În local, toate mesele ocupate de poliţişti undercover
Înăuntru, ca niciodată, aproape toate mesele erau ocupate. "Majoritatea dintre ei erau însă poliţişti sub acoperire. Inclusiv la mesele la care păreau să fie o familie, cu copii cu tot, erau de fapt poliţişti!", a dezvăluit ieri Anamaria Prodan. "Habar nu aveam că toţi din local erau oameni ai legii undercover, ulterior am aflat şi noi, nu aveai cum să-ţi dai seama", a completat ea.

3. "Ciorbă" către Luţu: "Nu accept sub 3.000 de euro"
Cum Luţu a ajuns înainte, Dumitru Tudor a intrat în dialog cu el: "Luţule, transmite-le celebrilor soţi că nu accept o sumă sub 3.000 de euro. Să nu înceapă că nu au decît 1.000 de euro, deci vreau doar 3.000!".

În jurul orei 19:30, soţii Reghecampf au ajuns şi ei, au intrat şi au fost poftiţi la o masă mai retrasă de Dumitru Tudor, lîngă care s-a aşezat şi unul dintre bodyguarzii săi. "Aţi adus banii?", i-a întrebat el.

4. "Ciorbă" către bodyguard: "Du-i repede în spate!"
Imediat, Anamaria a pus pe masă teancul de 12.000 de lei, în bancnote de cîte 500 de lei. "Ciorbă" i-a luat şi i-a dat gărzii de corp: "Du-i repede în spate!". Bodyguardul i-a luat, a dat să plece, însă a fost oprit tot de Tudor: "Stai, mă! Ia numără-i mai întîi, bancnotă cu bancnotă!". "Noi plecăm, nu mai are rost să rămînem", au spus soţii Reghecampf.

S-au ridicat, au ieşit, moment în care poliţiştii de la celelalte mese au sărit pe bodyguardul lui "Ciorbă", care apucase să bage vreo 2.000 de lei în buzunarul de la spatele pantalonilor. Au fost trîntiţi şi el, şi "Ciorbă" pe podea, după care au fost duşi la Poliţie, acolo unde au ajuns şi soţii Reghecampf, dar şi Luţu, pentru declaraţii. Ulterior, Dumitru Tudor a fost arestat preventiv sub acuzaţia de şantaj în urma flagrantului.

"Ciorbă" va fi judecat în libertate
Judecătoria Sectorului 2 a respins aseară cererea de arestare preventivă pentru 29 de zile a lui Dumitru Tudor. Fostul impresar a primit interdicţia de a părăsi ţara. Totuşi, decizia Judecătoriei nu este definitivă, procurorii putînd să facă recus la Tribunalul Bucureşti.


"Dumitru Tudor se află după gratii pentru că a găsit ceea ce a căutat. Dacă stătea în banca lui şi nu făcea toate tîmpeniile pe care le-a făcut, atunci nu se mai afla în ipostaza asta"
Laurenţiu Reghecampf

"În ultimele zile, şi el, şi fiu-su ne transmiteau mesaje că dacă nu aducem banii pe care ni i-a cerut spune nu ştiu ce despre noi. Ne dădeau sms-uri de genul «Mai aveţi 48 de ore», «Mai aveţi 24 de ore»"
Anamaria Prodan

"Aveau datorie la mine, de fapt Anamaria avea. Mi-au adus datoria şi eu acum intru la puşcărie. Asta se întîmplă în România cînd cineva îşi achită datoria, îţi pune cătuşele pe mîini"
Dumitru Tudor

Gigi: "Eu nu mă bag"
Patronul Stelei a vorbit ieri la GSP TV despre evenimentul în care e implicat antrenorul său. "Eu ce pot să fac? Păi, m-a sunat băiatul lui Ciorbă şi plîngea la telefon, dar eu ce pot să fac? Atunci cînd îl ameninţa nu s-a gîndit la consecinţe? Dacă nu eram înscris într-un partid politic şi nu aveam vîrsta asta şi nu aş fi trecut prin ce-am trecut eu, atunci rezolvam altfel situaţia", a spus Becali.

Citește și:

„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Superliga
„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Campionate
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”
Superliga
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (13)
ianis1
ianis1  •  21 Octombrie 2012, 02:21

Vrajeala lu Becali!o tara de kkt,reghekmp=stoichitza2

bridgefa
bridgefa  •  20 Octombrie 2012, 12:51

Am stat sa ma gindesc...oare cu ce o santaja Dumitru Tudor pe Cap de Mop? Si am ajuns la concluzia clara ca Tudor stia de unele blaturi in fotbal la care ar fi participat Prodanca ca intermediar intre casele de pariuri si jucatori . Daca cumva gresesc atunci sa spuna cu ce-o ameninta? Dc e asa rusinoasa?:))))))))))))))))

mihnea80
mihnea80  •  20 Octombrie 2012, 08:43
Postat de aruabuans pe 20 Octombrie 2012, 03:35

Mai era vorba de familie adica despre Prodanca nu despre Reghe a si specificat...Acum ca STEAUA joaca cel mai bun fotbal toti loviti unde credeti ca este mai usor dar va dam peste nas si castigam campionatul. P.S sa va stea in gat

e vorba si de Reghecamf, din moment ce o sustine pe cap de mop in toate MIZERIILE ei, ba mai mult ii este complice!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează