FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - ACS POLI 1-0

VIDEO Se aprinde lupta la retrogradare! Juventus București adâncește criza lui ACS Poli și scapă de ultimul loc din play-out

FOTO: Gabriel Brezeanu
FOTO: Gabriel Brezeanu

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 martie 2018 16:08

Juventus București a învins-o pe ACS Poli Timișoara în primul meci al etapei a doua din play-out, scor 1-0 și a părăsit în sfârșit ultimul loc din clasament.

În primul meci din acest sezon disputat pe stadionul celor de la Voluntari, Juventus a început cum nu se poate mai bine partida. Elek a deschis scorul în minutul 14, marcând cu un șut plasat din câțiva metri după ce a profitat de eroarea lui Melinte. 

A fost primul gol reușit de ilfoveni după venirea pe bancă a lui Marius Baciu: Juventus avea nu mai puțini de 5 partide de secetă.

Prima ocazie notabilă a Timișoarei, care continuă forma dezastruoasă din ultimele luni, a venit în minutul 72, când Mihai Roman II, atacantul împrumutat de la U Craiova, a fost blocat incredibil de goalkeeper-ul Drăghia.

Timișorenii au solicitat penalty în minutul 86, în urma unei intervenții la limită asupra lui Maxi Oliva, dar arbitrul Sebatian Colțescu a lăsat jocul să continue. 

Grație victoriei, Juventus a părăsit ultimul loc, obținând punctele care păstrează șansele ilfovenilor de a evita retrogradarea.

Poli Timișoara se află într-o situație extrem de dificilă. Bănățenii înregistrează a doua înfrângere consecutivă din play-off, iar ultima lor victorie din campionat datează din octombrie 2017. Echipa lui Leo Grozavu e pe locul 5, cu 14 puncte.

CLASAMENT PLAY-OUT

Juventus București - ACS Poli Timișoara 1-0
A marcat: Elek '14

TEXT / VIDEO

Echipele de start:

Juventus București: Drăghia - Kardes, Wallace, Leca, D. Popescu - V. Gheorghe, Acolatse - Drăghici, Băjenaru, Babei - Elek
Rezerve:
Gavrilaș, Fl. Ștefan, C. Ciobanu, Nicoară, V. Dima, A. Ciolacu, M. Constantinescu
Antrenor:
Marius Baciu

ACS Poli: Straton - Străuț, Cânu, Melinte, Șeroni - Artean, Enescu - Haruț, Vașvari, Al. Munteanu - M. Roman II
Rezerve:
Curileac, Oliva, Ciucur, Croitoru, Bîrnoi, Oct. Drăghici, Zaluschi
Antrenor: 
Leo Grozavu

Arbitru: Sebastian Colțescu
A1: Gabriel Constantinescu
A2: Adrian Popescu

 
 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
kyil
kyil  •  17 Martie 2018, 10:05

tremura *** :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  16 Martie 2018, 20:43

Contra timisorenilor s-a dat penalti, etapa trecuta cu voluntari, dar pt poli este interzis a se da 11 m! Chiar si atunci cind este evident. Fotbal penal.

609724402513657
Emanuel Alexandru  •  16 Martie 2018, 20:26

echipa zob.. cu antrenor de 2 lei .. sper sa ajunga acolo unde le e locul ... in B

Vezi toate comentariile (4)
Comentează