FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - VIITORUL 1-2

VIDEO Se îngroașă gluma! » Bogdan Mitrea a înscris iar, de această dată cu capul: Petrolul - Viitorul 1-2

Mitrea a marcat cel de-al 14-lea său gol, detașîndu-se în fruntea golgeterilor
Mitrea a marcat cel de-al 14-lea său gol, detașîndu-se în fruntea golgeterilor

Articol de - Publicat marti, 14 aprilie 2015 00:00

Mitrea a înscris iar, de această dată cu capul, și s-a desprins la 3 lungimi de urmăritorii activi pentru titlul de golgeter. Reușita fundașului a deschis scorul pe "Ilie Oană", tînărul Manea l-a majorat, iar Vasilache a marcat golul de onoare cu un minut înainte de final.

Ciocnirea dintre o trupă fără obiectiv, Petrolul, și puștii lui Hagi anunța altceva decît plictiseala cu care a început să ne obișnuiască Liga 1. Oaspeții n-au vrut să piardă timp și Daminuță a ținut să confirme așteptările: torpila sa din lovitură liberă s-a dus direct către poarta lui Pecanha, dar bara a ținut să mai mențină tensiunea.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

După cîteva secunde au urmat șutul lui Pastorini și parada lui Albuț. Ce?! Asta e Liga 1? Ocazii la ambele porți? Cîte una pe minut? Surprinzător, dar da!

Mitrea a alimentat pofta criticilor Ligii 1 care ironizau competiția prin golgeterul său: un fundaș stînga! După un corner, s-a înălțat de lîngă Filip și a trimis lîngă stîlpul din dreapta lui Pecanha. 0-1! Ei bine, Mitrea nu marchează doar din penalty!

Atmosfera de pe "Ilie Oană" e una intensă de fiecare dată, însă luni seară suporterii au simțit că le-a ajuns. Se profila o a patra înfrîngere consecutivă pe teren propriu, iar corul de huiduieli a devenit imnul arenei.

Miza pe contraatac

Forța ofensivă a Petrolului tinde să se transforme într-o amintire frumoasă pentru fanii prahovenilor. Ocaziile vin doar prin șuturi de la distanță, iar Hagi a ordonat o retragere "de catifea". "Regele" le-a transmis băieților să lovească pe contraatac, iar Bonilla și compania s-au conformat.

Vîrful a fost angajat superb în adîncime, a fentat în careu și i-a pasat decisiv lui Cristi Manea, care le-a dat lovitura de grație elevilor lui Rednic. 0-2! Ce ironică a fost soarta cu Viitorul.

Dacă cineva ar verifica doar caseta tehnică, ar spune că ilfovenii au cîștigat norocos, prin golurile a doi fundași.

Petrolul a mai înmuiat scorul prin Vasilache. Mijlocașul și-a valorificat introducerea în teren printr-o reușită de excepție. Pătruns în careu, lîngă tușă, a găsit spațiul necesar pentru un gol. Prea puțin pentru a mai îndulci cu ceva situația.

Liga 1 traversează momente confuze: Petrolul pierde patru meciuri la rînd acasă, iar golgeterul campionatului este un fundaș: Mitrea.

Henrique, K.O.

Henrique a fost titularizat de Gheorghe Hagi în atacul Viitorului, însă vîrful brazilian nu a rezistat mai mult de 21 de minute pe teren. Fundașul gazdelor, Ipsa, l-a lovit pe jucătorul oaspeților cu cotul în figură, însă "centralul" Alexandru Tudor a decis să nu îi arate nici măcar cartonașul galben. În minutul 39, Ipsa a fost avertizat după un duel cu înlocuitorul lui Henrique, Bonilla.

"Mi-am prelungit contractul pe încă un an. Viitorul Petrolului va fi cu mine, dar nu și cu Teixeira și Geraldo. Nu am nevoie de jucători care caută să ia un cartonaș. Eu nu am vîndut cartofi, știu cum merg lucrurile"
Mircea Rednic, antrenor Petrolul

"Avem probleme de concentrare. Luăm mereu goluri rapid și din faze fixe. E normal ca fanii să fie supărați, nu avem rezultate. Nu e treaba mea să spun dacă s-a simțit lipsa lui Geraldo și a lui Teixeira"
Ciprian Vasilache, mijlocaș Petrolul

"Este neplăcut pentru noi să bifăm a patra înfrîngere consecutivă pe teren propriu. Cred că am jucat bine. Am avut un arbitraj rușinos. Viitorul nu a jucat nimic în afară de o fază fixă și un contraatac"
Laurențiu Marinescu, mijlocaș Petrolul

petrolul viitorul 1 2

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (12)
blatistu49
blatistu49  •  14 Aprilie 2015, 14:30
Postat de inexistentus pe 14 Aprilie 2015, 12:02

Blat ordinar ! Hagi vrea prin orice mijloace sa prinda EL !

interesant va fi fara stadion fara public Brand important ptr Blaturi inca si academie

benaflek
benaflek  •  14 Aprilie 2015, 12:15

comici mai santeti .mi au sters cuvantul *** la adresa lui hagi asta da pupincurism.*** nu este ceva rau dar alfabetii se apara intre ei ce e o rusine sa l faci repetent pe hagi ma ***? hai stergeti si acum si *** mai intra sa va citeasca ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

inexistentus
inexistentus  •  14 Aprilie 2015, 12:02

Blat ordinar ! Hagi vrea prin orice mijloace sa prinda EL !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează