FOTBAL  »  Superliga  »  GOLURI

VIDEO Seara execuţiilor fantastice » Goluri incredibile marcate de Cristi Tănase şi Juan Albin

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 10 august 2014 22:17

Spectacol în etapa a treia a Ligii 1. Doi dintre cei mai tehnici jucători din primul eşalon al fotbalului românesc au ieşit la rampă cu execuţii geniale.
Juan Albin a deschis recitalul în prelungirile partidei dintre CSMS Iaşi şi Petrolul, scor 1-5. Uruguayanul l-a lobat spectaculos pe Caparco în prelungirile partidei cu un şut superb din lovitură liberă.

Răspunsul lui Cristi Tănase a venit în minutul 15 al partidei de la Cluj, dintre CFR şi Steaua. ”Dodel” a primit un balon în careu direct din aut, s-a apropiat de poartă şi l-a lobat dintr-un unghi închis pe Mario Felgueiras.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
bunga_bunga
bunga_bunga  •  11 August 2014, 17:22
Postat de the_champions pe 11 August 2014, 07:53

Albin de fapt a vrut sa centreze, iar vantul a impins-o in poarta, pe cand a lui Dodel e o raritate, putini reusesc asemenea goluri !

sa mori tu? :) o zici cu atata siguranta de parca ai fi tu vantul ala de a suflat mingea in poarta... unde-oi fi vazut tu vant la 30 de grade Celsius... ai comentat si te-ai facut iar de ...t

republica
republica  •  11 August 2014, 11:45

Se vede clar ca tanase a vrut sa dribleze nu sa trimita spre poarta .. a dat gol din greseala .. Nu poti sa compari bijuteria lui Albin cu basica lui tanasel ..

the_champions
the_champions  •  11 August 2014, 07:53

Albin de fapt a vrut sa centreze, iar vantul a impins-o in poarta, pe cand a lui Dodel e o raritate, putini reusesc asemenea goluri !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează