FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - U CLUJ 1-2

VIDEO Şepci nemţeşti » Max Nicu a marcat primul său gol în Liga 1 în ACS Poli - U Cluj 1-2

Nicu a fost adus gratis în această iarnă la Cluj
Nicu a fost adus gratis în această iarnă la Cluj

Articol de - Publicat marti, 22 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 aprilie 2014 23:42

Aseară, pe Bega, a fost "1 pauză, 2 final", iar evoluţiile celor două formaţii ar putea alimenta suspiciunile! În prima repriză pe teren au fost doar bănăţenii, iar golul rapid al lui Popovici părea să risipească dubiile în privinţa cîştigătoarei.

În afara reuşitei din minutul 2, elevii lui Alexa au ratat numeroase alte oportunităţi, în vreme ce oaspeţii au răspuns doar prin golgeterul Lemnaru, al cărui "cap" a izbit transversala (15).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

După pauză, rolul s-au inversat. Pe acest fond, pe lîngă multe alte ocazii de care clujenii şi-au bătut joc, Lungu (53) şi Max Nicu (84) au marcat logic golurile unui succes extrem de important pentru U şi care afundă gazdele de ieri în mocirla din subsolul clasamentului.

Penalty refuzat gazdelor
În minutul 12, Szekely a fost faultat în careu de Tîrnăcop, însă Kovacs a lăsat jocul să continue! Reluările Digi au demonstrat că decizia corectă era 11 metri pentru Timişoara, plus eliminarea fundaşului stînga de la U!

613818-acs-poli-u-cluj-1-2.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
polistul68
polistul68  •  24 Aprilie 2014, 10:56
Postat de beeswax106 pe 22 Aprilie 2014, 09:41

Pe descultii aia de la U i-a batut pana si Ripi. Pica acese.

Amice, asta ne e valoarea, foarte scazuta, ca si a majoritatii echipelor din LIga....voi ati avut noroc meciul asta, si noi ghinion..se mai intimpla. oricum, valoarea lotului e f redusa....pe vremuri, atacanti ca Szekeli, care acum e printre cei mai buni de la noi, era, eventual..a 4-a optiune pt postul de titular...

beeswax106
beeswax106  •  22 Aprilie 2014, 09:41

Pe descultii aia de la U i-a batut pana si Ripi. Pica acese.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează