FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - PANDURII 1-5

VIDEO Show a la Eric » Pandurii s-au distrat la Chiajna, 5-1 cu trupa lui Ionuţ Chirilă

Articol de - Publicat luni, 26 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 25 august 2013 22:30

Trupa lui Pustai s-a impus fără probleme contra surprizei Chiajna, după o evoluţie superbă a mijlocaşului brazilian.

După debutul de senzaţie în Liga 1 al Chiajnei, sub comanda lui Ionuţ Chirilă, 6 puncte din 6, vizita profesorului Pustai venea ca un test de maturitate pentru tehnicianul ilfovenilor.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cu publicul în spate şi cu o galerie neobosită, Ispir şi compania au arătat că echipa lor este o formaţie de urmărit. Dar şi Pandurii a suferit o transformare surpriză-certitudine şi, cu Eric pe post de dirijor, gorjenii au deschis scorul, dintr-un corner, după o fază sută la sută braziliană: Eric a centrat şi Erico, fundaşul cu o literă în plus, a liniştit apele pe banca lui Pustai.

Ilfovenii n-au înţeles nimic la pauză. Cele 15 minute care trebuia să-i limpezească le-au făcut mai mult rău şi au căzut total. Eric a majorat diferenţa, după ce s-a distrat cu apărarea lui Chirilă, şi Breeveld a profitat de o fază de toată frumuseţea a lui Ciucur: 0-3 pînă în minutul 58!

Imaginea ilfovenilor a mai fost salvată de brazilianul introdus înainte de pauză, Orlando, care a marcat cu un şut-centrare, aproape de pe linia de fund a terenului, în stilul în care o făcea Stana, de la Ceahlăul, în sezonul trecut.

Gorjenii au mai punctat de două ori, prin Matulevicius şi Ciucur, şi pleacă plini de încredere la Braga, acolo unde trebuie să întoarcă acel 0-1 din turul play-off-ului Europa League.

Shimbă gazonul
Oficialii Concordiei au fost îngrijoraţi de starea suprafeţei de joc din moment ce pe stadionul Concordia joacă două echipe: Chiajna şi Viitorul. Gazonul a avut de suferit din cauza suprasolicitării şi conducătorii clubului au comandat role de iarbă din Olanda, iar săptămîna viitoare urmează să fie instalate, cu ocazia pauzei competiţionale.

584504-chi-pan.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
man32
man32  •  30 August 2013, 08:41
Postat de papyfany pe 26 August 2013, 09:57

Panduri lui Pustai trebuia sa faca show cu Braga,nu cu anonimii de la Chiajna.Asa sunt echipele noastre lei in tara mielusei afara.

Si peste cateva zile au facut show Pandurii si la Braga, calificandu-se

geo82
geo82  •  26 August 2013, 14:08
Postat de papyfany pe 26 August 2013, 09:57

Panduri lui Pustai trebuia sa faca show cu Braga,nu cu anonimii de la Chiajna.Asa sunt echipele noastre lei in tara mielusei afara.

da, echipa cu care tii tu spune totul!bine ca Galatiul ne-a umplut de glorie in Europa, baga capul in pamant si taci :)

corectu
corectu  •  26 August 2013, 11:18

Chiajna joaca ca o echipa retrogradata(ce a fost,conform clasamentului).Ionut Chirila,ce echipa a mai antrenat si cat timp? Duce echipa in B acolo unde-i locul.Chirila sa vorbeasca mai putin si sa faca mai mult,daca are valoare.Ceea ce ma cam indoiesc.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează