FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC VOLUNTARI 3-0

VIDEO Show de play-off » CSU Craiova și FC Voluntari au oferit un meci spectacol. Andrei Ivan a ieșit din nou la rampă, scor 3-0

Ivan a sărbătorit golurile în stilul său personal.
Ivan a sărbătorit golurile în stilul său personal.

Articol de - Publicat luni, 07 martie 2016 00:00

Craiova şi Voluntari au oferit ieri un meci-spectacol care a avut goluri, faze periculoase, bare, eliminări şi o evoluţie superbă a tânărului Andrei Ivan.

Unii dintre contestarii campionatului în sistem play-off, play-out şi-au motivat nemulţumirea prin faptul că echipele care se luptă pentru evitarea retrogradării în play-out nu vor reuși jocuri plăcute ochiului. Craiova şi Voluntari au hotărât ieri, de comun acord, să contrazică contestatarii şi au oferit un spectacol total, ajutate şi de arbitrul Marius Avram.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Cu gândul la cele trei puncte, Ganea a inovat cu Alcenat în rol de mijlocaş dreapta, dar haitianul, la primul său meci oficial în tricoul ilfovenilor, a dezamăgit, fiind eliminat cu un minut înainte de pauză. Asta deşi în minutul 9, el a expediat un şut senzaţional de la 30 de metri, care a zguduit transversala porţii lui Straton.

Bijuterie oltenească

Şi Kone a dat semne că poate fi periculos pentru poarta oltenilor, dar echipa care a stat mai bine în teren a fost Craiova, ajutată şi de forma de excepţie a "giuvaierului" oltenesc, Andrei Ivan. Puştiul de 19 ani a "hărţuit" apărătorii celor de la Voluntari.

În minutul 29, Andrei a tras perfect, de la 25 de metri, iar mingea s-a dus direct în poartă. De aici totul a mers în favoarea oltenilor.

Înainte ca Alcenat să vadă al doilea "galben", Filipov a văzut "roşu" direct şi astfel CSU a făcut ce a vrut cu echipa antrenată de Ionel Ganea. În sfârşitul primei reprize, Nuno Rocha putea marca şi el, dar a lovit bara cu un şut de efect din 21 de metri.

Având în vedere cele două eliminări din prima repriză, partea a doua a fost mai mult un exerciţiu ofensiv pentru trupa lui Mogoşanu şi prilej pentru Ivan să strălucească. La doar cinci minute după ieşirea de la vestiare, Ivan a reuşit "dubla".

Acesta a primit o pasă bună de la Mazarache şi a pus "latul", simplu. Atacantul de 19 ani a și pasat la ultimul gol al jocului, marcat de Nuno Rocha, cel din urmă trecând printre fundaşii centrali ai lui Ganea ca prin brânză.

Eliminări corecte

"Centralul" de ieri, Marius Avram, l-a eliminat direct în prima repriză pe fundaşul dreapta al Voluntariului, Filipov, în minutul 37, după ce acesta a avut o intrare întârziată la Vătăjelu, expertul Dolce în arbitraj, Constantin Zotta, apreciind că eliminarea a fost corectă: "Din punctul de vedere al regulamentului, eliminarea este corectă pentru că pune în pericol sănătatea adversarului, e un atac prin alunecare cu talpa întinsă şi cu crampoanele spre piciorul adversarului".

Cu un minut înainte de pauză, arbitrul bucureştean l-a eliminat, după al doilea "galben", şi pe Sony Alcenat, şi de această dată Avram având dreptate: "Ambele cartonaşe galbene au fost corect acordate. La primul, Alcenat şi-a călcat adversarul, iar la al doilea a oprit un atac promiţător", a spus Zotta la Dolce.

Au contestat doi jucători

Oficialii celor de la Voluntari, îndemnați de Adrian Mititelu, au contestat dreptul de joc a doi fotbaliști ai CSU Craiova, Robert Petre și Cosmin Ciocoteală! Ilfovenii susțin că aceștia au fost transferați după 5 octombrie 2015, dată la care Craiova a primit interdicție de transferuri.

Pe site-ul oficial al Științei, Petre e legitimat din 2014, iar Ciocoteală la începutul lui 2015. "Fotbalul nu se mai joacă de mult în birouri!" a fost răspunsul președintelui CSU, Felix Grigore.

"Felicit echipa gazdă pentru victorie, asta e viaţa, mergem înainte. Că pierdeam cu 1-0 sau cu 3-0 pentru mine e tot aia, am pierdut puncte. Nu comentez arbitrajul, nu ştiu dacă a fost eliminat corect Filipov pentru că nu am văzut faza"
Ionel Ganea, antrenor FC Voluntari

"Îmi doream foarte mult să marchez, mi-am propus să dau gol azi, mă bucur că am reuşit mai multe. Am avut o perioadă în care nu am jucat prea bine, dar mi-am revenit. Mă duc la psiholog, e adevărat, mă face să mă simt mai bine"
Andrei Ivan, atacant CSU Craiova

"Meciul trecut n-am avut rezultatul dorit, aşa că ne-am dorit foarte mult să câştigăm acest joc, ne-am dăruit din primul moment până în ultimul. Vrem să terminăm pe locul 7"
Bogdan Vătăjelu, căpitan CSU Craiova

csu craiova voluntari 3 0

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  07 Martie 2016, 11:40

...aceasta victorie ne bucura ...Marius Avram este cel mai corect arbitrul al momentului ...performanta insa n avem cum sa facem ...avem un patron ...fricos ...

alex_777
alex_777  •  07 Martie 2016, 10:54

...se poate si mai bine ;)!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează