FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - CHIAJNA 0-0

VIDEO Show la 0 grade » Vaslui şi Chiajna au remizat, 0-0, după un meci spectaculos

Articol de - Publicat joi, 28 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 noiembrie 2013 21:10

Cele două echipe au terminat la egalitate o partidă plină de ocazii, la finalul căreia Chirilă a acuzat arbitrajul


Pe o temperatură la limita îngheţului, singura variantă a jucătorilor pentru a scăpa de frig era să joace fotbal. Şi nu s-au ferit deloc. Prima parte a fost extrem de animată, ilfovenii au pornit bine, au avut ocazii, însă repriza a fost încununată de o bară a Vasluiului, prin Madson, cu cinci minute înaintea pauzei.

Click aici pentru VIDEO!

Tot în prima parte, Sînmărtean l-a lovit cu cotul în figură pe Bambara, însă "centralul" Rusandu i-a arătat doar galben căpitanului amfitrionilor. Nu la fel de blînd a fost şi în minutul 65, cînd l-a eliminat uşor pe Melinte, la un fault asupra lui Temwanjera. Ilfovenii au cerut penalty, şapte minute mai tîrziu, la o centrare a lui Serediuc, balonul fiind atins cu mîna de Celeban în careu, însă arbitrul a considerat că acţiunea a fost involuntară. Reluările DigiSport au demonstrat că Rusandu a greşit!

Revenind la fotbal, Rîmniceanu a fost iar în zi mare, a sărit din bară în bară şi a fost decisiv cu zece minute înainte de final, cînd a scos fabulos un şut lîngă bară al lui Antal! Egalul menţine diferenţa de patru puncte între cele două echipe, în favoarea Vasluiului, însă Chiajna mai are două restanţe.


"Au fost două faze clare în care am fost dezavantajaţi. Nu a fost roşu la Melinte, în vreme ce Sînmărtean a fost iertat de eliminare după a lovit cu cotul. Am fost «defrişaţi» de arbitraj. În 11 am fi putut cîştiga"
Ionuţ Chirilă, antrenor Chiajna

"Lovrecici nu a fost în apele lui şi am decis să îl schimb. S-a simţit apoi o creştere în joc, în final am avut şi ocazii, dar nu le-am dus pînă la capăt, din păcate"
Liviu Ciobotariu, antrenor FC Vaslui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mgexpert
mgexpert  •  28 Noiembrie 2013, 10:39

..Sânmărtean mai degrabă s-a apărat de agresiunea lui Bambara, n-a fost cot în figură.. Meciul putea fi rezolvat la bara lui Madson din prima repriză. Chiajna a pasat frumos dar a fost ineficientă. Vasluiul a ratat ocazii rarisime în repriza a doua.. Cartonaşul roşu a fost acordat în mod eronat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează