FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - PETROLUL 0-2

VIDEO şi FOTO CS U Craiova - Petrolul 0-2 » Ploieştenii urcă pe primul loc! Jerry Gane ar putea fi demis

Foto: Alex Nicodim +41   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 24 august 2014 23:00

Petrolul a cîştigat meciul de pe terenul celor de la CS U Craiova, scor 2-0, deşi în prima repriză echipa lui Răzvan Lucescu nu a făcut un joc deloc bun.

Albin a deschis scorul în minutul 68 dintr-o lovitură liberă de la 16 metri excelent plasată. Toto Tamuz a stabilit scorul final cu un şut la colţul lung în minutul 83.

În urma acestui rezultat Petrolul urcă pe primul loc, cu 13 puncte, cu unul peste Steaua şi Astra. CS U Craiova rămîne pe 17, însă mîine ar putea cădea pe ultimul loc.

Acesta ar putea fi ultimul meci al lui Jerry Gane pe banca celor de la CS U Craiova. În locul lui are mari şanse să vină Cristi Pustai.

VEZI LIVETEXT PARTIDA!

În cazul unui succes, Petrolul va urca pe primul loc, cu un punct peste Steaua. Partida va începe la ora 21:00 şi va fi în direct la LookTV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Formaţii de start:

Universitatea: Brac – Achim, Frăsinescu, Kay, Vătăjelu – Madson, Brandan – Băluţă, Nuno Rocha, Bancu – Curelea

Rezerve: Straton, Acka, Dananae, Ferfelea, Ivan, Sin, Valskis
Antrenor: Jerry Gane

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Geraldo, Guimaraes, Fanchone – Priso, Mustivar – Albin, Astafei, Marinescu – Tamuz

Rezerve: Cobrea, Satli, Mutu, Peteleu, De Lucas, Texeira, N’Koyi
Antrenor: Răzvan Lucescu

GOL Toto Tamuz


Gol Juan Albin

Ocazie Nuno Rocha

Gol anulat al lui Albin

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (170)
mplttev
mplttev  •  25 August 2014, 23:17
Postat de gica_oboreanu pe 25 August 2014, 13:56

hahaha, dupa meciul ala, tudorica cu trompeta si mai multi rapidisti au facut drumul spre buc. pe jos. cu un an inainte le luase petrolul campionatul de sub nas. alte vremuri. atunci, la fani, era mai multa pasiune, dar manifestata frumos, omeneste. si stadioanele erau pline...

Si fotbalul era mai frumos, mai artistic, nu se juca cu atâta încrâncenare, pe bani mulți. Fotbalul nu devenise o industrie, era încă un joc, o pasiune.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  25 August 2014, 13:56
Postat de mplttev pe 25 August 2014, 08:40

Am pus o echipă la întâmplareȘ Rapid București. Rapidul a provocat Petrolului de-a lungul timpului mari "suferințe" fotbalistice. Să ne amintim doar acel 1-1 de pe stadionul din Ploiesti prin care Rapidul a câștigat campionatul prin anii '60. Ulterior Florea, fundaș la Petrolul, Dumnezeu sâ-l ierte, a declarat că meciul a fost trântit de câțiva jucători ai echipei ploieștene printre care și el. Și pe vremea lui Gheorgiu Dej se aranjau meciuri.

hahaha, dupa meciul ala, tudorica cu trompeta si mai multi rapidisti au facut drumul spre buc. pe jos. cu un an inainte le luase petrolul campionatul de sub nas. alte vremuri. atunci, la fani, era mai multa pasiune, dar manifestata frumos, omeneste. si stadioanele erau pline...

agb87
agb87  •  25 August 2014, 10:52

Petrolul ! Pentru ca noi punem "1" in "Liga 1". :))

Vezi toate comentariile (170)
Comentează