FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CS U CRAIOVA 1-2

VIDEO şi FOTO » Rapid - CS U Craiova 1-2 » Game over? Trei minute groaznice în Giulești, iar Rapidul are șanse microscopice de salvare!

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 mai 2015 17:30

Rapid a pierdut meciul cu CS U Craiova, 1-2, şi are şanse mici de a mai scăpa de retrogradare.

La finalul meciului, jucătorii celor două echipe au sărit la bătaie, conflictul fiind pornit de Săpunaru, care l-a lovit cu capul pe Bawab în cercul de la mijlocul terenului

VIDEO cu golul de 1-0

VIDEO cu golul de 1-1

VIDEO cu golul de 2-1

Rapid era neînvinsă de cinci etape şi cu o victorie astăzi, elevii lui Cristiano Bergodi ar fi acumulat 36 de puncte ar fi urcat o poziţie, părăsind locurile retrogradabile.

Rapidiştii au început bine şi au deschis scorul în minutul 22, prin Daniel Niculae. Atacantul a şutat în diagonală de la marginea careului, la colţul lung al porţii lui Bălgrădean.

CS U Craiova, echipă care nu cîştigase de şase meciuri, a jucat mai bine în a doua parte. Oltenii au întors scorul în două minute, 71 şi 73, prin golurile marcate de Mateiu şi Nuno Rocha.

Cu două etape înainte de final, Rapid are 33 de puncte şi se află pe locul 13, la egalitate de puncte cu Gaz Metan, echipa de pe locul 12, primul care asigură salvarea de la retrogradare.

În următoarele două meciuri, rapidiştii vor juca împotriva celor de la CFR Cluj şi Pandurii.

Cum a arătat meciul în format liveTEXT

Echipe de start:

Rapid: Buchta - Josl, Sapina, Cmovs, Joan Oriol - Gecov, Garai - Kikas, Rui Miguel, Edu Oriol - Niculae
Rezerve: Bornescu, Săpunaru, N. Vasile, Coimbra, Al.Dan, Pancu, Ricardo Alves 

CSU Craiova: Bălgrădean - Dumitraş, Acka, Frasinescu, Vătăjelu - Băluță, Madson, Mateiu, Tîrnăcop- Bawab, - Rocha
Rezerve: Straton, Achim, Kay, Briceag, Herghelegiu, Cîrstea, Curelea

FANII AU UMPLUT STADIONUL

Suporterii Rapidului au vrut să îşi ajute echipa să cîştige acest meci şi au venit în număr mare la meci. Fanii giuleştenilor au umplut stadionul pentru a fi alături de favoriţi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1052)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  18 Mai 2015, 21:29

hahaha ce se oftica parlitii,hahah se desfiinteaza rapid !ddsds

adriann_
adriann_  •  18 Mai 2015, 16:00
Postat de cristi05 pe 18 Mai 2015, 08:57

E impresionant ca sunt mai multi stelisti pe net la articolele cu rapidul decat pe stadion - asta inseamna ca rapidul v-a marcat existenta mai mult decat o sa recunoasteti vreodata (qui s'aime se taquine, cum zic francezii). pana una alta asta inseamna ca suntem vii, mai rau ar fi fost sa fie zero comentarii, adica sa nu mai existam in constiinta publica (de fapt exista vreo 5 echipe care traiesc, restul sunt "morti vii"). oricum macar noi murim in picioare, spre deosebire de cei care cred ca pot trai o vesnicie in genunchi. celor care "iubiti" atat de mult rapidul ca nu va lasa sa dormiti, va doresc un nou campionat mult mai linistit in care sa aveti parte numai de meciuri palpitante cum a fost "chiajna-viitorul". PS1 - nu pot reprosa clonei ca a jucat corect (desi nu a facut asa in toate meciurile), dar n-am inteles bucuria exagerata de la goluri si la final - asta arata lipsa de caracter a unora de acolo (nu l-am vazut pe Morata de exemplu bucurandu-se excesiv cand a inscris cu Real, desi erau golulri mult, mult mai importante decat niste goluri cu care ai retrogradat o echipa, oricare ar fi ea). PS2 - absolut jenante comentariile de la DIGI legate de Chiajna-Viitorul. Faceti de rusine ideeea de jurnalism! Desfintati-va!

Lasa bucuria, problema e cum au jucat cu Brasovul fata de cum au jucat cu noi. Comparatia asta intre cele doua prestatii ale craiolgutei vad ca n-o face nici un 'ziarist' de la publicatia careia ii pasa de sport, poate deloc.

adriann_
adriann_  •  18 Mai 2015, 15:57
Postat de pescarul_amator pe 18 Mai 2015, 15:12

Cu spatele asigurat de sovietici, Petrescu-Griviţa a bătut cu pumnul în masa forurilor sportive, somând ca ASA să joace direct în prima ligă. "Asociaţia Sportivă Centrală a Armatei a luat fiinţă şi a cerut să fie introdusă în Divizia A", anunţa sec "Sportul popular" la 7 august 1947. "Mama" steliştilor: Ana Pauker Cererea era imposibilă pentru simplul fapt că s-ar fi încălcat toate normele sportive, logice şi de bun-simţ. Şefii federaţiei de fotbal au încercat să reziste. "Chestiunea a fost pusă în şedinţa Comitetului FRFA, toţi membrii fiind de acord ca ASA să participe în Divizia Naţională, însă în «B»", pronunţa aparentul deznodământ "Sportul popular" din 8 august 1947.

Nu-l uita pe Bodnaras. Petrescu a fost cel care facea munca murdara, dar Bodnaras (tot dezertor in URSS, tot condamnat la moarte pentru tradare) tragea toate sforile, din postura de sef al serviciului secret al Armatei, unde fusese pus de rusi.

Vezi toate comentariile (1052)
Comentează
Close