FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PETROLUL, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

VIDEO şi FOTO Sotelo e alesul! » Atacantul dorit de Copos a marcat anul trecut 11 goluri, dar nu a mai jucat de trei luni

Sotelo are 1,80 metri și 79 de kilograme și vine la Rapid la sugestia lui Zotta +6   FOTO
Sotelo are 1,80 metri și 79 de kilograme și vine la Rapid la sugestia lui Zotta

Articol de - Publicat duminica, 11 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 11 martie 2012 18:48

Atacantul argentinian pe care Copos a anunţat că-l va aduce e Sanchez Sotelo (24 de ani), autor a 11 goluri în 28 de partide, anul trecut.

Rămaşi fără Daniel Pancu (34 de ani) pentru cel puţin o lună de zile, giuleştenii s-au pus pe căutat un înlocuitor, iar George Copos a anunţat în Gazeta de ieri că l-a găsit şi că e argentinian. Acesta se numeşte Juan Ignacio Sanchez Sotelo (24 de ani) şi ultima oară a jucat în Chile, la formaţia La Serena, unde a fost împrumutat de Racing Club din Argentina. În 2011, Sotelo a înscris de 11 ori în cele 28 de meciuri pe care le-a jucat, fiind titular în doar 12 dintre ele!

Vezi AICI mai multe
imagini cu
argentinianul
dorit de Rapid!

Acum, e liber şi va veni săptămîna asta la Bucureşti pentru a semna un acord pînă în vară, cu opţiune de prelungire pe alte două sezoane. "Aşa cum am promis, aducem un atacant care să ne ajute în această perioadă în care lipseşte Pancone. Sotelo e argentinian, dar are cetăţenie italiană. Dacă va confirma, va continua la noi şi din vară", a anunţat Copos.

3 luni au trecut de la ultimul meci oficial pe care l-a jucat Sotelo: Colo Colo - La Serena (3-1), disputat pe 10 decembrie

"Tot ceea ce se întîmplă la Rapid în ceea ce priveşte echipa se face numai cu acordul lui Răzvan. El este antrenorul şi e normal să fie aşa. Sotelo se va prezenta la antrenamente în zilele viitoare" (George Copos, patron Rapid)

INBOX:

- În tur, la partida ce s-a disputat la Buzău, "lupii galbeni" le-au oferit giuleştenilor 1.000 de bilete, dublu decît le-ar fi revenit. Acum, rapidiştii le-au întors favorul şi le-au acordat 800 de tichete prahovenilor!

- Casele de bilete de la stadion vor fi deschise pînă la ora 20:30, cu o oră înainte de fluierul de start al partidei. Organizatorii fac apel la fani să nu vină la meci în ultima clipă, atlfel nu-şi vor mai putea procura tichete.

- Daniel Pancu, recent revenit în ţară de la Belgrad, unde a mers la vraciul Marijana Kovacevici pentru a-şi trata genunchiul, va fi prezent în tribune în această seară.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  12 Martie 2012, 12:22

bai,am vazut caseta lui sotelo.numai din prima jumatate am vazut trei chestii aiurea:1:se lauda cu un gol care de fapt e un autogol fabulos (foarfeca gresita a fundasului).2.la un gol era in offside mare pasiv,nu a vut grija sa se dea in spate deci asta e mai mult minus decat plus.3. la alt gol am vazut adversarii ca s-au oprit inainte satraga el pt ca inainte fusese o talpa cat casa a unui coechipier.si ce o mai fi pana la sfarsitul casetei!!!?

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  11 Martie 2012, 20:31
Postat de yubesc_steaua pe 11 Martie 2012, 11:00

cate clase am e treaba mea. la firma la ai mei lucreaza de astia cu multe clase sii sclavagesc toata ziua asa ca cum preferi? cu multe clase si sami sterg picioru incaltat in armani de tine sau cu putin clase si cu valoare?

Bravo tata,tu caracterizezi perfect starea Romaniei 2012!Parca mi te imaginez coborand din masina in niste pantofi luciosi si ascutiti,iar din masina rasunand la maxim "scooter maria"!...si astia din Giulesti ofticati ca "n-are" valoarea ta!

pedrogar
pedrogar  •  11 Martie 2012, 12:40
Postat de yubesc_steaua pe 11 Martie 2012, 11:00

cate clase am e treaba mea. la firma la ai mei lucreaza de astia cu multe clase sii sclavagesc toata ziua asa ca cum preferi? cu multe clase si sami sterg picioru incaltat in armani de tine sau cu putin clase si cu valoare?

Un cocalar autentic.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează