FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GAZ METAN 3-1

VIDEO şi FOTO Steaua - Gaz Metan 3-1 » Show marca Sînmărtean şi Keşeru!

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 septembrie 2014 22:53

După ultimele două etape în care a arătat destul de rău, Steaua şi-a revenit şi a cîştigat cu Gaz Metan în faţa propriilor suporteri.

Roş-albaştrii au deschis scorul în minutul 12 prin Claudiu Keşeru, şi puteau majora diferenţa în mai multe rînduri. Steliştii au cerut şi penalty în două rînduri, după faulturi asupra lui Chipciu (24) şi Rusescu (42), însă centralul Robert Dumitru nu a acordat nimic.

Repriza a doua i-a adus în prim plan tot pe stelişti, care s-au desprins la 2-0 prin execuţia superbă, direct din corner, a lui Sînmărtean (49), iar Claudiu Keşeru a dus scorul la 3-0, după o combinaţie de pase cu Sînmărtean (62). Fotbaliştii lui Dulca au încercat să revină în meci, dar au fost nevoiţi să se mulţumească doar cu un gol de consolare, Llullaku marcînd cu capul în poarta lui Arlauskis, la doar un minut după ce intrase pe teren (69).

 

Vezi aici desfăşurarea liveTEXT a partidei!

Echipele de start:
Steaua: Arlauskis - Râpă, Luchin, Szukala, Latovlevici - Sînmărtean, Breeveld - Popa, Rusescu, Chipciu (cpt) - Keşeru.
Rezerve: Cojocaru - Papp, Filip, Iancu, Stanciu, Pîrvulescu, Vîlceanu.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Creţu, Trtovac, Mujdragic, Buzean – R. Roberto, Enescu, Todea, Avram – Figliomeni, Buziuc.

Rezerve: Buchta, C. Petre, Giaccomini, Llullaku, I. Cristea, Fl. Dan, D. Roman

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (482)
grobar
grobar  •  13 Septembrie 2014, 16:19

ca de obicei arbitrii s-au simtit datori sa o impinga pe steaua de la spate. primul gol din offside. rezultat viciat de arbitraj.

cfrmania2
cfrmania2  •  13 Septembrie 2014, 16:19
Postat de roberto7 pe 13 Septembrie 2014, 10:00

Indiferent cu ce echipa tinem trebuie sa recunoastem ce este frumos. Ce este frumos ii place si lui Dumnezeu! Golurile lui Sinmartean si Keseru sunt senzasionale! dar noi romanii avem abiceiul sa ne certam degeaba. sa ne contarzicem si sa ne umilim. si apoi pretindem si respect ! cum vrei sa fii respectat cand nici tu nu te respecti pe tine insuti?! dovada este aceste comentarii la fiecare articol. De ce nu putem sa ne scrim fiecare punctul de vedere fara sa atacam pe altul cu un replay jignitor? Pana la urma fotbalul este un sport, si scopul sportului este aceea de a oferi pace , unitate si respect. Daca sunteti de acord cu mine, nu este nevoie sa raspundeti !

sunt corect dar cu o echipa slaba , ce faceti cu Astra si Petrolul plus alte echipe care nu sunt mai slabe ca voi sau nu vor sa stea capra .

hap.ciu
hap.ciu  •  13 Septembrie 2014, 13:04
Postat de qwerty007 pe 13 Septembrie 2014, 03:05

In plus romanii sunt niste mincinosi si laudarosi !

Corect!Foarte corect!Stiu asta din proprie experienta!

Vezi toate comentariile (482)
Comentează