FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - PETROLUL 1-1

VIDEO Sir Peterson » Florin Cernat a înscris un gol, însă a şi înnobilat portarul advers

Pecanha, 35 ani, a ajuns în România acum 3 ani, la Rapid
Pecanha, 35 ani, a ajuns în România acum 3 ani, la Rapid

Articol de - Publicat marti, 05 mai 2015 00:00

Peterson Pecanha a respins penalty-ul executat de veteranul gălăţean şi a avut alte cîteva intervenţii excelente în faţa decarului şi a lui Popa.

Galaţiul e şi mai departe de salvare din cauza lui Pecanha. Brazilianul a respins cu piciorul penalty-ul lui Cernat din startul reprizei secunde şi, apoi, a avut intervenţii excelente în faţa aceluiaşi decar şi a perechii sale incisive, Popa. A cedat o singură dată, la o combinaţie a celor doi, finalizată de primul (51).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Petrolul deschisese scorul în prima repriză, şut excelent al slovenului Kronaveter, de lîngă un Solomou absent. Însă a făcut o repriză secundă foarte slabă, în care s-au evidenţiat stîngăciile lui Ipsa, din henţul căruia s-a acordat şi penalty. A părut o echipă plictisită, care n-ar putea pune mari probleme, peste două etape, liderului ASA.

S-a încheiat egal, scor urît pentru Oţelul. Mai ales că francezul Sissoko, foarte bun în defensivă, a ratat de puţin ţinta după două cornere.

"Cînd nu-și primesc salariile, jucătorii știu să se plîngă. Cînd trebuie să joace nu mai sînt așa concentrați. Am băgat un jucător, i-am spus unuia să stea la bară și mi-a zis că nu vrea, că îi e frică să nu cadă pe el!"
Mircea Rednic, antrenor Petrolul

600a fost borna golurilor din actuala ediţie a Ligii 1 atinsă după reuşita de ieri a lui Kronaveter

otelul petrolul 1 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
968131526553869
Radu Marta  •  05 Mai 2015, 10:06

De unde si pana unde Rednic antrenor la Otelul?! Cand editati un articol nu stiti sa il corectati inainte de a-l publica?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează