FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO 0-1

VIDEO Specialitatea casei » Flavius ”Stoicanetti” a lovit din nou :) Dinamo a obţinut o nouă victorie cu 1-0

Articol de - Publicat duminica, 16 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 16 martie 2014 02:29

Dinamo a bifat încă o victorie cu 1-0, aseară, la Cluj. Chiar dacă acţionarul Negoiţă crede că echipa n-are faţă de Europa, ”cîinii” latră să prindă cupele continentale.

"Mister 1-0" sau "Stoicanetti", cum a fost poreclit Flavius de cînd antrenează în "Groapă", a mai cîştigat un meci la limită. Victoria cu scorul preferat al tînărului tehnician a venit după o partidă în care roş-albii au jucat italieneşte de la început pînă la final.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Nervos şi rece
"Cîinii" au început furios. Nu trecuse un minut cînd Bilinski, scăpat singur, profitînd de eroarea lui Abrudan, l-a luat la ţintă pe Veselovsky. Slovacul a fost exact şi la recentrarea lui Dorin Rotariu, blocînd din capul lui Bilinski (12). Matei (15) l-a preferat pe Lazăr, ca pasă, nu pe Rotariu, iar mijlocaşul de bandă a tras defectuos.

Situaţia se va schimba în minutul 60, după o recuperare a lui Elton la un corner al gazdelor. Pe un contraatac tăios, Lazăr a ştiut cum să-i paseze lui Matei, iar mijlocaşul a înscris cu sînge rece, pe o ploaie torenţială: 0-1!

Nervos, a făcut semn contestarilor să tacă. Poate un mesaj către patronul Ionuţ Negoiţă, încă neîncrezător în potenţialul celor pe care-i aduce şi-i plăteşte, cînd vorbeşte de cupele europene.

Lemnaru, lemn!
Ardelenii au fost destul de timizi. Lemnaru, golgeterul Clujului crescut în Ştefan cel Mare, n-a ieşit la rampă ca-n alte ocazii. În minutul 22, lansat de Lungu, a greşit preluarea. Apoi, în minutul 27, nu l-a surprins pe Bălgrădean.

Portarul roş-albilor a dat ceva emoţii la începutul reprizei secunde, la reluările lui Kovacs şi Lemnaru, însă a scos. Boutadjine (68), aflat cîndva în teste la Dinamo, nu a găsit poarta de la 30 de metri.

Glonţ pe la ureche
După golul roş-albilor s-a mers pe ideea "clujenii au impresionat prin numărul de cornere, dinamoviştii cu apărare precisă şi pe contraatac, multe ocazii fiind ratate copilăreşte". Şerban (81), defectuos şut din unghi, Rotariu (86), tare şi peste, iar Bărboianu (90) l-a întins pe Veselovsky cu un şut de la 25 de metri, însă portarul lui U n-a fost păcălit.

"Cîinii" au fost aproape să părăsească gazonul mîrîind de ciudă, ca în Ghencea, pentru că Lemnaru, în minutul 3 de prelungiri, a avut cea mai mare ocazie a gazdelor. Dar coşmarul de altădată al dinamoviştilor a tras în Thicot, din 7 metri, iar oaspeţii au plecat uzi de ploaie, dar fericiţi de la Cluj.

6 victorii are Stoican ca antrenor al lui Dinamo cu scorul de 1-0 de cînd a fost instalat ca "principal", la finele lunii septembrie 2013

700 de eşecuri a adunat U Cluj în Liga 1, 50 dintre acestea survenind în partide cu Dinamo. În rest, "şepcile roşii" mai au 537 de victorii şi 328 de remize

"Eu vreau mereu să cîştigăm la o diferenţă mai mare, de aceea îmi pare rău că nu reuşim să fructificăm ocaziile pe care le avem" ( Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

"Mi-aş dori să prindem cupele europene, normal, iar dacă vom ajunge la acel nivel să facem meciuri frumoase şi să bifăm victorii. Am jucători ce pot face faţă în Europa" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

"Este bine că am reuşit să învingem din nou. Echipa se sudează, sînt sigur că vor veni şi succesele mai consistente. Important e că obţinem 3 puncte" (Vali Lazăr, mijlocaş Dinamo)

609302-u-cluj-dinamo-caseta.jpg

Citește și:

„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Superliga
„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Campionate
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”
Superliga
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (53)
60old
60old  •  17 Martie 2014, 10:01
Postat de conasu_boeru pe 16 Martie 2014, 14:44

Vad ca tu continui si nu stii niste lucruri ! La momentul absolvirii Fac de Drept Dinu vroia sa devina jurist si nu ...fotbalist, fotbalul fiind o pasiune, el se trege dintr-o familie de avocati cu renume in mai multe generatii ! Deci nu il compara niciodata cu Hagi care are 100 de cuvinte toate si care a "facut" ASE-ul desi nu a fost niciodata la scoala si nu cunostea nici un profesor , doar Sportul era echipa celuilalt printisor ! Putini stiu ca Dinu si Lucescu sunt poate singurii fotbalisti care au facut facultatile pe bune inainte sa fie fotbalisti importanti si ei au vrut sa devina jurist, respectiv finantist si nu...fotbalisti !!!

://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/regizorul-dinu-cocea-tinut-la-usa-casei-sale-de-un-fost-securist-110149.html ://www.evz.ro/detalii/stiri/securistii-amigo-807007.html ://www.catavencii.ro/Mortul-anghelache-de-la-dinamo_0_9010.html ://te-japka.blogspot.ro/2013/07/dinamo-in-bete.html

reddogsv
reddogsv  •  17 Martie 2014, 09:36
Postat de bamse1901 pe 17 Martie 2014, 07:29

asta e mai mult ceea ce face pity la nationala, nu fotbal, adica tzurca. Stoicane, nu prea vad un 1-2, o actiune frumoasa, o dominare. daca iti p[lace asa inseamna ca iti place tzurca

Cu lotul asta nu cred ca se poate face mai mult. Deocamdata avand in vedere obiectivul propus, scopul scuza mijloacele! Pana una alta pe un antrenor tanar il tin rezultatele si trebuie sa fim multumiti momentan. Daca ne mentinem lotul actual si prin minune mai aducem 2,3 jucatori mai cu nume putem emite pretentii.....asa...

bamse1901
bamse1901  •  17 Martie 2014, 07:29

asta e mai mult ceea ce face pity la nationala, nu fotbal, adica tzurca. Stoicane, nu prea vad un 1-2, o actiune frumoasa, o dominare. daca iti p[lace asa inseamna ca iti place tzurca

Vezi toate comentariile (53)
Comentează