FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL

VIDEO Steaua a primit gol după o eroare uriaşă de arbitraj!

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 aprilie 2015 20:53

Steaua a primit gol în minutul 19 al întîlnirii cu Oţelul Galaţi, însă reuşita "lanternei roşii" nu trebuia validată.

Florin Cernat a fost găsit cu o pasă, însă poziţia sa era în afara jocului, iar arbitrul asistent trebuia să ridice fanionul pentru ofsaid.

Mijlocaşul gălăţenilor a preluat mingea, a intrat în careu şi a trimis în faţa porţii de unde Latovlevici a deviat balonul în propria poartă.

Vezi VIDEO cu eroarea de arbitraj

Brigada de arbitri de la acest meci este condusă de Robert Dumitru din Bucureşti, ajutat la cele două linii de Dragoş Iliescu (Dolj) şi Imre Bucsi (Covasna), ultimul fiind cel care n-a văzut poziţia de ofsaid.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (83)
new_philips
new_philips  •  20 Aprilie 2015, 09:38
Postat de icostin66 pe 20 Aprilie 2015, 09:18

Multumesc galatenilor pentru o seara absolut SUPERBA !

placerea e de partea noastra:))

icostin66
icostin66  •  20 Aprilie 2015, 09:18
Postat de new_philips pe 20 Aprilie 2015, 08:20

http://prntscr.com/6vst9i cam asta e imaginea reala, nu mai incercati sa dati video-ul ala filmat dintr-un unghi favorabil voua, celor care jeliti pentru FCSB.

Multumesc galatenilor pentru o seara absolut SUPERBA !

icostin66
icostin66  •  20 Aprilie 2015, 09:16

''Eroare uriasa de arbitraj...''. Se pare ca iesirea lui Jiji de la pension a activat toti ***...Degeaba va chinuiti sa ''demonstrati'' un offside inexistent, fapta e consumata...Si nu a fost offside....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (83)
Comentează