FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - CORONA 3-1

VIDEO Steaua din Botoşani! » Moldovenii au învins Corona, 3-1, şi se menţin pe locul 2 în clasamentul pe 2014

Articol de - Publicat duminica, 06 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 05 aprilie 2014 20:59

Moldovenii au cîştigat, în 2014, 15 puncte, cu două mai mult decît are Corona în tot campionatul şi se ţin în coasta liderului Steaua la numărul de puncte adunate în acest an


Planul lui Leo Grozavu şi al jucătorilor de a lua "galbene" în meciul cu Viitorul pentru a lipsi în jocul contra Stelei şi de a alinia echipa-tip în faţa celor de la Corona chiar a dat roade! "Avem nevoie de puncte cu echipele de sub noi şi nu trebuie să mai greşim", spunea în urmă cu cîteva zile Grozavu. Jucătorii l-au ascultat, ajutaţi şi de moralul braşovenilor, echipa Primăriei nedepunînd dosarul de licenţiere şi fiind în acest fel ca şi retrogradată.

Click aici pentru VIDEO!

Botoşaniul a început în forţă ca să surprindă. Bara lui Dinu (9) şi capul puţin peste al lui Oltean (13) au fost primele lovituri ale botoşănenilor. Codoban a pus capăt ratărilor şi a deschis scorul (39) după un schimb cu Vaşvari. Acelaşi Codoban a reuşit prima "dublă" din carieră, după un şut în vinclu (49), ca al marilor atacanţi, iar lobul perfect al lui Hadnagy (53) a arătat forma bună a trupei moldovene. Miranda a înscris şi el pe final, reuşind al doilea său gol în Liga 1, ambele marcate contra celor de la Botoşani.

"Am reuşit o victorie foarte valoroasă, după un joc bun al echipei mele. Trebuie să cîştigăm puncte pentru că încă nu sîntem salvaţi de retrogradare"
Leontin Grozavu, antrenor FC Botoşani

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (9)
inexistentus
inexistentus  •  06 Aprilie 2014, 23:07
Postat de ursul_delciug pe 06 Aprilie 2014, 11:10

da da da si cei din UCL ar tremura de frica lor ... ahahahahahahahahahahaha ... du-te de da mancare la vaci si mulge boul !!!

Bai clona puerila, altceva am spus eu.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  06 Aprilie 2014, 16:33

daca as avea autoritate la Botsani as limita accesul presei la meciuri si alte evenimente doar la cea locala...doar pentru faptul ca ati comparat botosaniul cu steaua...i-ati intrebat daca ei isi doresc asta? ei au brandul lor si cu asta trebuie sa-i identificati!!! ""Botosaniul oriunde ar fi, Botosani se va numi""!!!

aburel80
aburel80  •  06 Aprilie 2014, 14:04
Postat de ursul_delciug pe 06 Aprilie 2014, 11:08

adica ai vrut sa zici invers bai muila_drogat !

nu ma CIOCHISTULE chiar asa e , de ce trebuie sa-si bata cineva joc de echipa din Botosani asociind-o cu blatistii lui reghe si sotia?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează