FOTBAL  »  Superliga  »  SEVERIN - STEAUA 1-1

VIDEO Steaua nu e Bayern! » Trupa lui Reghecampf a început să gîfîie: 1-1 cu Severin

Gabi Iancu, 19 ani, a marcat ieri al doilea său gol în tricoul Stelei
Gabi Iancu, 19 ani, a marcat ieri al doilea său gol în tricoul Stelei

Articol de - Publicat luni, 27 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 26 mai 2013 22:05

Campioană cu 5 etape înainte de final, trupa lui Reghecampf gîfîie în acest final de sezon, nereuşind să bifeze victorii pe linie, la fel ca echipa lui Heynckes.

Reghecampf "s-a enervat" după umilinţa-blatul cu Viitorul, scor 2-5, şi i-a chemat din vacanţă pe jucătorii de bază. A făcut o echipă standard la Severin, din care au lipsit doar accidentaţii Chiricheş şi Chipciu, însă chiar şi aşa Steaua a arătat jalnic.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Prima repriză a fost dominată de gazde, care în afara golului lui Roman, au mai ratat alte două ocazii mari prin Brata (12) şi Vranjkovici (22). Oamenii lui Reghe au contat doar prin Tănase, blocat senzaţional de Hotoboc (36).

După pauză, situaţia s-a schimbat şi s-a jucat practic doar în careului Severinului. Acolo însă, boss a fost Hotoboc, care probabil a făcut, la cei 34 de ani ai săi, meciul carierei. Martori sînt Rusescu (46, 62, 78), Latovlevici (55) şi Adi Popa (55), toţi efectiv scoşi din sărite de paradele monumentale ale goalkeeper-ului lui Gane.

În minutul 90, nici Hotoboc n-a mai avut ce face la "stîngul" perfect al puştiului Gabi Iancu. Steaua a evitat înfrîngerea, dar senzaţia că în acest final merge în genunchi rămîne.

Steaua: "Atenţie, CEDO...5»3!"
Înainte de startul meciului, jucătorii Stelei, dar şi cei din staff, au intrat pe teren purtînd tricouri albe pe care era inscripţionat mesajul "5»3, Dreptate pentru Gigi Becali", dar şi cu un banner pe care jucătorii titulari l-au dus pe gazon şi pe care scria "Atenţie, CEDO... 5»3!".

Cele două mesaje fac trimitere la faptul că dintre cei 8 magistraţi care l-au judecat pe Becali, în două completuri diferite, 5 l-au achitat şi doar 3 l-au condamnat, ultimii fiind însă hotărîtori în completul de 5. Becali a fost condamnat în Dosarul schimbului de terenuri cu MApN şi va sta 3 ani în închisoare.

"Pe Gigi Becali l-ar fi ajutat mai mult ca Steaua să cîştige decît afişarea acelui banner" (Anghel Iordănescu)

"Cum comentez despre oferta de la CFR? Altă întrebare, vă rog, nu discutăm acum aşa ceva. Miercuri, după ultima etapă, cu Braşov, vom face o conferinţă de presă în care vom anunţa tot ce vrem să facem în viitor" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua, aseară la Digi Sport)

"Nu au fost deloc zile uşoare pentru noi, pentru jucători, după ce s-a întîmplat cu patronul nostru. Pentru Steaua însă nu este nici o problemă, echipa îşi va vedea de drumul ei în continuare" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

573074-severin-steaua-1-1.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
radianu
radianu  •  27 Mai 2013, 20:00

Este clar ca Steaua nu are rezerve de talia titularilor! Si mai clar este ca toate problemele lui jiji au afectat si randamentul stelistilor! Este si mai evident ca fara jucatori noi Steaua nu va face fata programului greu care o asteapta! Si asta o spune un stelist!

qwertt
qwertt  •  27 Mai 2013, 13:15

Si ce e rau in a gafai cand astia sunt campioni? Si daca vor gafai si in meciul cu Brasov, veti face un articol identic? Care e miza gafaielii? Cand a inceput gafaiala si de ce gafaie? A incurcat sau a ajutat gafaiala pe cineva? Pana cand vor gafai sau "gifii"? Voi cand va apucati de jurnalism sportiv? Chiar nu se gaseste nimeni in tara asta sa faca un ziar online de sport?

qwertt
qwertt  •  27 Mai 2013, 13:07
Postat de d_3amon pe 27 Mai 2013, 10:08

ce legatura poate exista in 5teaua si bayern, sau termen de comparatie, nu-mi dau seama. "jurnalisti" :)))))

Cum ce legatura? Aceeasi legatura sau termeni de comparatie care exista intre dinamo si Real Madrid. Ar fi putut face si un articol asemanator cu dinano, Arsenal sau Chelsea. :)) Tot aia e. Adica nimic.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close