FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - ACS POLI 0-2

VIDEO Succes de jumătate de metru » Timișoara e pe 0 în clasament după o victorie facilitată de greșeala lui Comănescu, 2-0 cu Chiajna

Articol de - Publicat sambata, 22 octombrie 2016 00:00

A început ca o letargie pe puncte și s-a încheiat neașteptat, cu nerv și o gafă uriașă. Un meci între două echipe care s-au apărat exact și au atacat exact pe dos, adică deloc, a fost decis de o decizie contestată a arbitrului vâlcean Comănescu.

În minutul 81, Bălgrădean a bătut o lovitură liberă de la 20 de metri de propria poartă. Drăghici s-a așezat la jumătate de metru în fața sa, "Pufi" a șutat în el, mingea a sărit fericit pentru vârful bănățean și acesta a punctat cu poarta goală. 1-0!

Click aici pentru VIDEO!

Cristescu, eliminat ușor

Deși ilfovenii au cerut "galben" pentru Drăghici, Comănescu a validat reușita. Care, dublată de autogolul lui Albu, din minutul 90+5, a stabilit scorul final, 0-2. Înainte, același "central" l-a eliminat ușor pe Cristescu.

Timișoara, cu a treia victorie consecutivă, e, în sfârșit, pe 0. A recuperat 14 puncte de penalizare! Și asta după un final de meci care a făcut uitat că, undeva, la mijlocul primei reprize, un Șeroni plictisit, fundaș considerat rudimentar și hulit pentru intrările neortodoxe, a plecat cu mingea la picior până în buza careului advers.

2 victoriiare ACS Poli în faţa Chiajnei în acest sezon: 2-1, în sferturile Cupei Ligii, şi 2-0, în Liga 1

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
1333120440039767
Relu David  •  22 Octombrie 2016, 16:41

Despre ce greșeli vorbiți? Portarul nu a cerut metri, putea degaja stânga dreapta liniștit dar a preferat să încerce să obțină în cartonaș pentru timișorean , deci în rest bravo poli,de guristi e plină lumea.

maoru
maoru  •  22 Octombrie 2016, 11:27

E al doilea meci castigat de Poli in urma unor greseli grave de arbitraj dupa cel castigat cu Craiova.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează