FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - GAZ METAN 0-2

VIDEO Șumudică a revenit pe bancă, dar Astra continuă să sufere! Campioana a fost învinsă de Gaz Metan, scor 0-2

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2016 16:43

Gaz Metan Mediaș a produs surpriza etapei a 8-a învingând în deplasare pe Astra, scor 2-0. Partida s-a jucat pe Cluj Arena, stadionul din Giurgiu fiind încă în refacere după problemele din ultima vreme.

ASTRA - GAZ METAN 0-2 VIDEO  / TEXT
A marcat: Llullaku 71, 79

Giurgiuvenii au avut o primă ocazie de gol în minutul 4, când Pleșca a ieșit greșit din poartă la un corner, dar reluarea lui Seto cu capul a fost pe lângă poartă.

Trupa lui Marius Șumudică, revenit pe bancă după suspendarea primită în urma pariurilor, și-a mai trecut în cont o ocazie uriașă după o oră de joc, când șutul lui Teixeira a fost respins perfect de portarul oaspeților.

Contrar cursului jocului, Gaz Metan a deschis scorul în minutul 71 în urma unui contraatac rapid. Munteanu a centrat foarte bine din bandă și Llullaku a înscris fără nicio problemă.

Același Llullaku a stabilit scorul final cu 11 minute înainte de final, când l-a driblat pe Silviu Lung jr. și a înscris cu poarta goală. De altfel, atacantul medieșenilor a ajuns la 20 de goluri în 100 de partide în Liga 1.

Astra este într-o situație critică în Liga 1, unde a strâns după primele 8 etape doar 5 puncte și ocupă locul 12. Gaz Metan e pe 8, cu 11 puncte.

 

Echipele de start:

Astra: S. Lung jr. - Lazici, Oros, Săpunaru, Stan - Lovin, Seto - Teixeira, Budescu, Balaure - Alibec
Rezerve: Gavrilaș, Florea, Moise, Nicoară, Boudjemaa, Boubacar, Fabricio

Gaz Metan: Pleșca - Crețu, Trtovac, Susnjar, Rugasevici - Radu Zagaria, Danci, Bic, Gavra - Eric, Llullaku
Rezerve: D. Cristea, Buzean, I. Cristea, Petre, Olaru, Munteanu, Axente

 
 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (130)
ares123
ares123  •  20 Septembrie 2016, 09:02
Postat de zecs93 pe 20 Septembrie 2016, 01:47

Asta inseamna ca va strica competitia dar si ce daca ??

Dupa logica ta ar trebui sa faca precum strategul de la Rin, adica sa se scalde in mediocritate ca nu cumva sa strice competitia. Daca ceilalti sunt idioti...sa fim ca ei, nu ? Asta e, pana la urma joaca in campionatul Romaniei si face tot posibilul sa-l castice.

eugeniustin
eugeniustin  •  20 Septembrie 2016, 08:10

Hahahahahahahah

431516447010175
Nuta Radu  •  20 Septembrie 2016, 06:00

Domnilor ziaristi, unde este potipul de critici pe care le posedati cu alte echipe cand au dat gres in campionat dar cu astra nul oare este o intanplare ca este sau a revenit PARIORUL pe banca si a mancat iarba dela giurgiu,pe aia dela fcsb le cautati cu lumanarea ori ce dar cu saltatul inslavi de duvstra ce este cel mai bun [alibec] dar comenteaza in continu pe teren dar arbitrul sa facut ca nu vede,mai mult nu vati intrebat cum a luat astra campionatul inpreuna si cu ajutorul lui dinamo si panduri mai reflectati o tara si sa va luminati,ca inchere am sa revin pe banca si revin unde ne este locul[PARIORUL].

Vezi toate comentariile (130)
Comentează