FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

VIDEO Șumudică îi propune lui Ioan Niculae un pact pentru a putea pleca de la Astra : "Îl asigur eu că așa voi face"

Articol de - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 09:29

Marius Șumudică a anunțat aseară după ce a calificat-o pe Astra în primăvara Europa League că va pleca. Echipa cu care e în negocieri este Gaziantep.

Totuși, antrenorul campioanei României nu poate pleca oricum. În cazul în care și-ar da demisia ar fi obligat să plătească o clauză de reziliere de 150.000 de euro, iar în cazul în care e dat afară, clubul giurgiuvean trebuie să-i achite aceeași sumă.

Dacă atunci când a început conferința era convins să o va părăsi pe Astra, spre final acesta și-a moderat discursul și a declarat că poate rămâne la actuala sa formație, însă va fi doar pe post de "statuie".

"Eu nu voi plăti niciodată clauza aia de 150.000 de euro. Consider că ar trebui să fiu lăsat să plec, mai ales că am adus clubului peste 15 milioane de euro. Dacă voi găsi o echipă disponibilă să plătească banii pentru clauză, atunci voi pleca, altfel rămân aici. Rămân aici și voi continua cum vor dânșii.

Mergem din memorii în memorii. Rămân la Astra în continuare și doar voi sta așa pe bancă. Noi trebuia să ținem jucătorii și să luăm campionatul și anul ăsta. Nu mi se pare normal ca o echipă care ia campionatul să dea jucătorii buni marii rivale. În momentul de față sunt o persoană care nu sunt respectată", a declarat Șumudică.

"ÎI PROMIT CĂ IAU JUCĂTORI de la astra"

Pentru a-l convinge pe patronul Ioan Niculae să-l lase să plece, Șumudică i-a promis acestuia că va transfera jucători de la Astra "pe bani".

"S-ar putea să iau niște jucători de la Astra în iarnă. Vom vedea, nu pot să vă spun acum. Voi ajuta clubul Astra financiar. O să transfer jucători pe bani. Promit că voi face asta! Astra nu va avea soarta Unirii Urziceni pentru că are mulți bani de încasat", a adăugat Șumudică.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  09 Decembrie 2016, 13:33
Postat de adriann_ pe 09 Decembrie 2016, 12:46

Care gafe ca saracu' ii avea langa el pe Gerardo si pe argentinianul ala luat de la solduri, care o comiteau abominabil si la foc automat? Performantele Astrei din sezonul asta ar fi fost imposibile fara Sapunaru, e un jucator cu personalitate si cu experienta la cel mai inalt nivel, in jurul caruia se poate construi o echipa.

Cu WH face un hentz stupid in careu, cu Muntenegru un fault stupid la marginea careului din care aia egaleaza, golul 2 cu Polonia. ca sa nu zici ca vorbesc doar de liga 1. dar uite ca-ti zic si de liga 1..nu stiu cum am prins meciul Concordia - Astra si era "tinerelul" ala de Marian Constantinescu trecea ca avionul pe langa Sapunaru.

60old
60old  •  09 Decembrie 2016, 13:22

Nici nu o sa mai auziti de asta.

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  09 Decembrie 2016, 12:50

mai trist este ca golaniile si marlaniile lui sumudica se rasfrang si se vor rasfrange multi ani de-acum incolo,asupra celor doi copii ai sai (si cum fiu-su este si el fotbalist......)

Vezi toate comentariile (32)
Comentează