FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - CHIAJNA 3-1

VIDEO SuperFane » Eliminarea lui Onduku a uşurat misiunea gazdelor. Grigorie a făcut show: Braşov - Chiajna 3-1

Grigorie a marcat de trei ori în această primăvară, ajungînd la cota 55 în Liga 1 // Foto: Bogdan Bălaș (Brașov)
Grigorie a marcat de trei ori în această primăvară, ajungînd la cota 55 în Liga 1 // Foto: Bogdan Bălaș (Brașov)

Articol de - Publicat marti, 22 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 aprilie 2014 23:42

"Dubla" de efect a lui Grigorie şi golul lui Madeira ţin "Steagul" în viaţă. Partida a atras atenţia încă din săptămîna premergătoare, cînd Marius Şumudică a insinuat că jucătorii săi au fost special "îngălbeniţi" la meciul cu Astra pentru a lipsi cu Braşovul şi a adăugat că se teme de un măcel sub Tîmpa.

Într-un fel a avut dreptate. La jumătatea primei reprize, Grigorie a deschis scorul cu capul, după o centrare superbă, din prima, a lui Sergio Rodrigues, din flancul stîng. Dar nu ăsta a fost evenimentul primei părţi. Onduku a fost "măcelarul"! Nigeriarul a încercat să preia, din întoarcere, o "lumînare", însă s-a oprit cu crampoanele în umărul lui Aganovici.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Tentativa de preluare în stil Bonjasky a avut o singură urmare: eliminarea. Şumudică a luat foc şi a lăsat impresia că vrea să retragă echipa de pe teren, şi-a chemat elevii la margine, dar jocul a continuat, după 5 minute de parlamentări.

Pentru a nu exista dubii, Grigorie a mai lovit o dată, pe contraatac, şi a punctat în stil mare, printr-un lob pe lîngă urechea lui Rîmniceanu. Arbitrajul perfect şi-a mai pierdut din strălucire în minutul 68, cînd "centralul" Comănescu a dictat uşor un 11 metri pentru Chiajna, la un brînci aplicat de Marius Constantin lui Ioniţă. Roşu a transformat. 2-1!

Emoţiile ardelenilor au fost spulberate de Bruno Madeira, care a închis tabela, cu capul, după un corner. Sergio Rodrigues a oferit un nou assist, mulţumindu-i lui Ţălnar că l-a titularizat în faţa lui Cristi Ionescu.

"Eliminarea lui Onduku a fost corectă. Fără discuţie! I-a pus în pericol integritatea lui Aganovici. Faza a fost judecată perfect de Comănescu. În schimb, penalty-ul Chiajnei a fost acordat eronat" (Dan Lăzărescu, expert DolceSport)

"Lăzărescu ăsta vede bine?! Că are ochii cam umflaţi... Dacă a fost «roşu» la Onduku ne merităm soarta. Am fost un arbitraj de casă, care le-a permis adversarilor să joace la limita regulamentului" (Marius Şumudică, antrenor Chiajna)

"Nu îmi aduc aminte cînd am mai marcat două goluri, contează doar că am luat punctele de care aveam nevoie" (Ştefan Grigorie, mijlocaş FC Braşov)

"Victoria noastră nu se poate pune la îndoială. Dacă scorul era 7 sau 8 la 1 nu se supăra nimeni" (Cornel Ţălnar, antrenor FC Braşov)

613819-brasov-concordia-3-1.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  22 Aprilie 2014, 10:57

Onduku , bijuteria chirilei ... Chirilo , se răsucește tac-tu-n mormânt de ce le pră ai ajuns ... Păduche nenorocit , dute la Lausanne să scoți basma -curată taraba rejelui , Jijitorul , că te pune analfabetul magazioner ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează