FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - RAPID 1-0

VIDEO Surpriza plăcută » ASA Tîrgu Mureş a mai făcut o victimă: victorie la limită în faţa unui Rapid prea timid

Goga n-a avut milă aseară de fosta sa echipă
Goga n-a avut milă aseară de fosta sa echipă

Articol de - Publicat sambata, 20 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 23:38

Goga a uitat aseară că a trecut prin Grant şi a deraiat trenul vişiniu prin execuţia din minutul 82. Mureşenii au intra în lupta pentru Europa.

Mircea Bornescu şi apărarea Rapidului au tras din greu aseară la Tîrgu Mureş. Doar că oamenii lui Falub n-au reuşit să oblige mingea să meargă în plasa porţii adverse pînă spre finele partidei.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cea mai mare ocazie a primelor 45 de minute i-a aparţinut lui Marius Constantin (34), culmea!, ex-giuleştean cu dragoste pentru alb-vişiniu. Apărătorul a urcat în atac, la un corner, a reluat cu capul, dar mingea a trecut la o palmă de bara lui Bornescu.

Prea multă apărare strică
În rest, Hora, N'Doye sau Szekely au hărţuit defensiva celor din Grant, ultimul mai împiedicîndu-se de minge sau de teren. Oaspeţii au rezistat presiunii. Şi erau să dea lovitura, prin Roşu (48), doar că Marius Constantin l-a blocat cînd să rupă poarta.

Bornescu ar fi trebuit să sărute bara porţii sale! În minutul 65, Gorobsov a tras tare, rapidistul a scăpat mingea, însă stîlpul din spatele lui l-a salvat. După cîteva minute, Bruno Martins n-a găsit nici el poarta, balonul trecînd pe lîngă.

Tot atacînd, mureşenii au găsit şi golul: tot printr-un ex-rapidist, Dorin Goga (82), care i-a electrocutat pe adversari. Amauri i-a mai pus o pasă bună şi lui Axente, numai că atacantul lui ASA a reluat caraghios.

Lîngă podium
Meciul a fost aprins pe final, Coman (86) trimiţînd balonul puţin peste buturile lui Viciu. Pe fondul melodiei preferate, mai recent, a fanilor din Grant, "Demisia, demisia!", Bornescu a evitat un alt gol al lui Goga. Iar ASA a arătat că nu degeaba are unul dintre bugetele fruntaşe din Liga 1, aproximativ 5 milioane de euro!

Ardelenii sînt în vecinătatea podiumului. Şi cînd te gîndeşti că etapa trecută şi-au dat două autogoluri la Iaşi. Rapidul se duce la vale, formaţia din Capitală fiind codaşa clasamentului pe repriza secundă.

12 jucători are ASA în lot cu peste 100 de meciuri în Liga 1, după ce Axente a debutat aseară în tricoul mureşenilor. Ardelenii au echipa cu cei mai experimentaţi fotbalişti după numărul de partide în liga de elită

2 goluri în 14 meciuri a marcat Goga pentru Rapid în ediţia 2012/13

"Era mai echitabil un egal. Fizic, stăm mai bine, putem mai mult şi chiar se vedea asta în meci. Eu rezist, n-am probleme, sper ca şi jucătorii să se motiveze. Fanii sînt liberi să zică orice, eu nu renunţ, merg înainte" (Ionel Ganea, antrenor Rapid)

"Am dominat din toate punctele de vedere, am meritat din plin victoria. Avem 15 puncte, nu ne gîndim la Europa, important e să scăpăm de emoţiile retrogradării" (Adrian Falub, antrenor ASA)

"N-am auzit ca fanii noştri să fi scandat împotriva antrenorului, dar e dreptul lor să strige ce vor!" (Mircea Bornescu, portar Rapid)

634557-targu-mures-rapid-1-0.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
dangp
dangp  •  20 Septembrie 2014, 22:58
Postat de cracker pe 20 Septembrie 2014, 12:21

Vezi, ti-am zis cu o seara inainte cand cobeai pe la Steaua, sa-ti vezi de falimentarii tai ca o furati, mai cobeste tu la Steaua in continuare si etapa uramtoare va dau Insolventii 2,3. Chiar asa, etapa viitoare sunt cascadorii rasului joaca FC Falimentul vs FC Insolventa :)))

Vezi-ti de oile tale si lasa Rapidul in pace!

varsity
varsity  •  20 Septembrie 2014, 21:56

Ne ducem pe p..a, ușor-uşor! Jucatorii-s praf, antrenor asa si-asa (nimeni nu poate face mai mult cu asemenea jucatori), conducerea e ca si inexistenta! In ritmul asta,retrogradam printre primele!

cracker
cracker  •  20 Septembrie 2014, 12:21
Postat de rozu pe 20 Septembrie 2014, 11:56

bornescu si ganezu ne'au ingropat mariane tata, vino repede inapoi pana nu se'alege praful si pulberea de sezonul asta!

Vezi, ti-am zis cu o seara inainte cand cobeai pe la Steaua, sa-ti vezi de falimentarii tai ca o furati, mai cobeste tu la Steaua in continuare si etapa uramtoare va dau Insolventii 2,3. Chiar asa, etapa viitoare sunt cascadorii rasului joaca FC Falimentul vs FC Insolventa :)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează