FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CFR 0-0

VIDEO Tahar a ars Gazul » Penalty-ul ratat de algerian i-a privat pe medieşeni de o victorie cu CFR Cluj, 0-0

Articol de - Publicat vineri, 20 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 19 martie 2015 21:46

Medieşenii au obţinut doar un punct aseară, după ce algerianul a irosit o lovitură de la 11 metri.

Fără victorie în 2015, Gazul a evoluat destul de bine, a controlat clar jocul, însă ratările au privat-o de un succes meritat. În prima repriză, cel mai activ a fost Tahar, dar şutul puternic al acestuia a fost respins de Mincă (24).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Clujenii au apărut în careul advers abia în repriza secundă, cînd Tade n-a prins poarta (49). Dincolo, Vitinho, scăpat singur cu Mincă, a trimis alături (52).

Acelaşi Tahar a avut marea şansă de a băga trei puncte în traista lui Dănuţ Matei, însă a irosit nonşalant penalty-ul dictat corect după ce Mincă l-a boxat în figură pe Roman (60)! Ultimele zvîcniri i-au aparţinut tot lui Roman, ale cărui lovituri de cap n-au prins cadrul porţii.

S-a terminat aşa, iar Mediaşul a rămas cu o singură victorie în ultimele 14 etape!

Au dat în judecată Federaţia!
Surpriză, ieri, la Casa Fotbalului, cînd un curier a adus un plic misterios. Era vorba de un document prin care FRF este chemată în instanţele civile de către cei de la CFR, club aflat în insolvenţă. Prin respectiva acţiune, ardelenii cer, la Curtea de Apel Cluj, suspendarea deciziilor dictate de comisiile jurisdicţionale FRF, adică depunctarea cu 24 de puncte şi interdicţia de a cumpăra jucători pînă la plata datoriilor către foştii fotbalişti. Primul termen va avea loc pe 26 martie.

"Asta-i situaţia, ăştia-s jucătorii pe care-i avem. Un atacant nu poţi să-l antrenezi. Dacă e bun, marchează cînd are ocazia. Cred în salvarea de la retrogradare, dar trebuie să creadă şi jucătorii mei" (Dănuţ Matei, antrenor Gaz Metan)

"Sînt mulţumit de acest punct obţinut. Păcat că nu am reuşit să marcăm, simt că o vom face cu Petrolul. E timpul să începem să cîştigăm" (Eugen Trică, antrenor CFR)

655729-gaz-metan-cfr-0-0.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  28 Martie 2015, 12:42

e destul ca clujul sa aibe unica echipa.U si cam atat

ionutcampean
ionutcampean  •  20 Martie 2015, 15:14
Postat de travka pe 20 Martie 2015, 09:57

macar scapam de ungurii astia ordinari, Rapidul desi nu suport corbii din tribune si lipsa de civilizatie - bun simt - igiena si multe altele, au suporteri au traditie si istorie, pe cand Cefura daca dispare va fi fix Unirea Urziceni, nobody cares....

zise un fan al echipe comuniste fecesebeu!prietene nu te mai afisa cu marca aia ca nu e a voastra!

travka
travka  •  20 Martie 2015, 09:57

macar scapam de ungurii astia ordinari, Rapidul desi nu suport corbii din tribune si lipsa de civilizatie - bun simt - igiena si multe altele, au suporteri au traditie si istorie, pe cand Cefura daca dispare va fi fix Unirea Urziceni, nobody cares....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează