FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - BRAŞOV 5-0

VIDEO Tăticul lor » Daniel Isăilă şi-a surclasat din nou fosta formaţie, Astra - FC Braşov 5-0

Daniel Isaila
Daniel Isaila

Articol de - Publicat luni, 04 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 03 august 2014 22:27

Astra a învins-o pe Braşov, iar antrenorul giurgiuvenilor a ajuns la trei victorii în tot atîtea meciuri în Liga 1 în faţa formaţiei unde a debutat ca tehnician


Chiar dacă giurgiuvenii aproape că au luat biletele pentru playoff-ul Europa League, după ce au cîştigat pe teren propriu cu 3-0 în faţa celor de la Slovan Liberec, Daniel Isăilă tot a decis să odihnească o parte dintre titulari.

Click aici pentru VIDEO!

Astfel, Ben Youssef, Pliatsikas şi Yahaya au fost aseară rezerve. Absenţa celor trei a destabilizat puţin defensiva Astrei, care a scîrţîit în prima parte a meciului. Constantinescu a ratat o ocazie uriaşă, trimiţînd puţin pe lîngă poartă din poziţie centrală (19). Apoi, apărarea a început să funcţioneze şi giurgiuvenii şi-au îndreptat atenţia către ofensivă. Golul a venit în minutul 33, cînd Budescu a şutat puternic din lovitură liberă de la 20 metri, iar portarul Iacob a respins în faţă şi Takayuki a marcat.

Găman, două goluri în două minute
Formaţia de sub Tîmpa n-a ieşit la rampă nici în partea secundă. Şi, după o ratare monumentală a lui Oros, care a trimis cu capul peste poartă din 2 metri, Găman a reuşit o "dublă" în 100 de secunde.

Mai întîi a transformat penalty-ul scos de Fatai (69), apoi a pus latul la o minge ricoşată din bară, după ce Santos a fost la un pas de autogol. Mai mult, în final, Enache, propunerea lui Ioan Niculae pentru "naţională", şi Bukari au înscris şi ei. 5-0 şi Astra se poate pregăti în linişte pentru returul cu Slovan Liberec.
În plus, Isăilă a ajuns la a treia victorie consecutivă în faţa Braşovului, în campionat. În sezonul 2010-2011, acesta a debutat ca antrenor principal chiar la echipa de sub Tîmpa.

Al doilea egal
Cehii de la Slovan Liberec au făcut încă un pas greşit în campionat. Echipa pe care Astra o va întîlni joi în deplasare a scos doar o remiză albă ieri, cînd a evoluat pe teren propriu cu Pribram. Astfel, după două etape, Slovan a acumulat doar două puncte în clasament, avînd în vedere că şi în runda inaugurală au făcut tot egal, în deplasare, cu Budejovice, 1-1.

Budescu, precum Sînmărtean
În minutul 62, Daniel Isăilă a decis să-l înlocuiască pe Constantin Budescu şi l-a trimis în locul acestuia pe Bukari. Căpitanul Astrei i-a cedat banderola lui Junior Morais şi a mers direct la vestiar, fără să-şi salute antrenorul şi colegii de pe banca de rezerve. Gestul lui Budescu e similar cu cel al lui Sînmărtean din meciul cu Stromsgodset.

628747-caseta-astra.jpg

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (4)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 19:40

in alta ordine de idei, am urmarit acea partida. astra a facut o demonstratie ofensiva perfecta, ceea ce nu s-a mai intamplat la meicurile cu botosani si iasi. in schimb, la fel de ofensiva a fost in dubla cu cehii, carora le-a dat de 2 ori cu terenul in cap, dupa un 6-2 pe dubla mansa. le va fi infinit mai greu cu OL.. hai OL..)))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 19:39
Postat de fiulploii pe 04 August 2014, 11:11

Spre deosebire de anul trecut :)) Vine lumea la stadion la Giurgiu. 6.000 cu Slovan in EL. 2.500 cu Brasov aseara. Anul trecut 500-1.000

ai vorbit cu un mort..)) intre timp a fost banat definitiv..))

fiulploii
fiulploii  •  04 August 2014, 11:11
Postat de rossonero.bucuresti pe 04 August 2014, 09:58

pacat de echipa si stadion. giurigiu nu e de liga 1 chiar daca e aproape de Bucuresti Nu mai bine veneau ei in Bucuresti la meciuri decat sa se duca echipa la ei pentru 1000 de oameni ? ____ Speram ca va fi o echipa noua in capitala LIGA UNU 1.ROSSONERO BUCHAREST (Bukarester 1912 - RO-SportStud-ONE-Ro) 2.Steaua Bucuresti _________ 3.Banatica Poli Timisoara 4.Oltenia "U" Craiova (Oltenia 1915) 5.Transilvania "U" Cluj CFR (Transilvania 1920 a fost o echipa) 6.Moldova Stud.Iasi 7.Dobrogea Far Constanta 8.Muntenia Ploiesti 9.Carpatica Brasov 10.AS.Ardeal Tg.Mures 11.Bucovina Botosani /Suceava +inca 1 sau 3 echipe dar de baza ar fi cele din regiunile istori

Spre deosebire de anul trecut :)) Vine lumea la stadion la Giurgiu. 6.000 cu Slovan in EL. 2.500 cu Brasov aseara. Anul trecut 500-1.000

Vezi toate comentariile (4)
Comentează