FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - VASLUI 0-0

VIDEO Tehnici degeaba » Duelul celor mai ofensive echipe din Liga 1 s-a terminat cu o remiză albă

Grozav n-a avut nici o şansă în faţa lui Varela, care şi-a salvat echipa în mai multe rînduri
Grozav n-a avut nici o şansă în faţa lui Varela, care şi-a salvat echipa în mai multe rînduri

Articol de - Publicat duminica, 09 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 08 decembrie 2012 22:35

Petrolul şi Vaslui, două echipe ofensive, au oferit un meci încîlcit, cu foarte puţine faze de poartă, care s-a terminat perfect pentru Steaua.

Echipele tehnice şi ofensive creează spectacol, dar, uneori, cînd ambele au aceeaşi polaritate, se resping reciproc la 30 de metri de poartă. Adrian Cristea vs Lucian Sînmărtean a însemnat dansul gleznelor fine, dar undeva prin cercul de la centrul terenului pentru că apoi fantezia lor a fost curmată de "recuperatorii" Caue, respectiv Mustivar.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Înspre ambele porţi au şuierat în prima parte baloane trimise imprecis, venite ca ultimă soluţie în contextul în care culoarele pasei decisive erau blocate. Reluarea meciului l-a găsit pe Sînmărtean izolat şi lipsit de efecte speciale. În schimb, la Petrolul s-a activat Boudjemaa cu două curse pe partea dreaptă, finalizate în tribună de colegii săi.

În continuare, pase multe, însă nici un şut periculos pe poartă. "Lupii galbeni" s-au grupat în haită şi au dat tîrcoale careului moldovenilor, dar n-au prins nici un moment prielnic pentru a muşca decisiv. Mici "zgîrieturi" cu şuturi de la distanţă: Grozav (52) şi Bokila (56), care pregăteau lovitura fatală. Boudjemaa (73) l-a lansat perfect pe Cristescu, dar, precipitat, a tras cît a putut în Cerniauskas.

Izbînda prahovenilor putea veni pe eroarea lui Cerniauskas, care a pălmuit aiurea o minge ajunsă la Hamza, însă şutul acestuia a fost scos din poartă de Varela (77). Iar meciul s-a încheiat cum a început, cu ambele echipe respingîndu-se reciproc în cursa spre liderul Steaua.

Au cerut penalty
În minutul 16, s-a petrecut cea mai încinsă fază a meciului. Hoban, aflat la 17 metri, lateral stînga de poarta lui Cerniauskas, a şutat spre poartă, numai că mingea s-a oprit în cotul lui Celeban, aflat în careu. Prahovenii au solicitat penalty, dar Sebastian Colţescu a lăsat jocul să continue, spre nemulţumirea petroliştilor. Reluările TV au arătat că vasluianul îşi retrăsese mîna şi o avea şi lipită de corp.

"Ce ne-a lipsit în faţa porţii? Nu ştiu, întrucît nu am prea ajuns pe acolo ca să ne dăm seama. În schimb, am jucat bine în apărare" :) (Marius Niculae, atacant Vaslui)

"N-am înţeles atitudinea Vasluiului, credeam că e o echipă care se bate la titlu, dar nu şi-a creat nici măcar o ocazie de gol, s-a apărat tot meciul. Doar noi am vrut victoria" ( Cosmin Contra, antrenor Petrolul)

"Cred că mingea l-a lovit în mînă pe Celeban şi, chiar dacă şi-a dus mîna la spate, a influenţat traiectoria balonului spre poartă. A fost penalty, dar sîntem obişnuiţi să se facă greşeli împotriva noastră" (Cosmin Contra, antrenor Petrolul)

"Ne-au lipsit foarte mulţi jucători, prea mulţi accidentaţi, care ne-au afectat. Am scos un punct cu dăruire, am avut o circulaţie a balonului greoaie, fără a pune mari probleme în atac" (Viorel Hizo, antrenor Vaslui)

"Sînt mulţumit de valoarea arătată de un Celeban, Varela sau Caue, dar şi de determinarea lui Marius Niculae, chiar dacă nu a avut mari realizări" (Adrian Porumboiu, patron Vaslui)

542909-petr-vas.jpg

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (16)
alexxmr
alexxmr  •  10 Decembrie 2012, 22:55
Postat de suntfericit pe 09 Decembrie 2012, 10:09

Bai pispirel de analistu'lu' peste de unde sunt astea cele mai ofensive echipe din campionat?Pai coloratii din PH au 27 g ,iar echipa de balegar are 30 g.Steaua are 44 si Astra 40,dupa ce criteriu ma scrii tu?Alo gazeta cum angajati voi jurnalisti,dupa ce criterii?

Ultrasii in papuci dau lovitura ... taci din gura cu tigani , inseamna ca esti stelist de la tv , steaua are ce`i mai multi tigani in galerie din toata romanica :))

torque1981
torque1981  •  10 Decembrie 2012, 13:40
Postat de magus1349 pe 09 Decembrie 2012, 10:18

Sa intelegem ca galeria Stelei e formata doar din arieni ? Echipa aia "de balegar" a facut 2-2 cu Inter in deplasare . Ai dreptate in ceea ce spui , dar modul in care o faci te descalifica . Tu chiar bubui de ..."fericire" !

Ce sa-i faci daca ei se vad arieni cu tontii. Sunt si pe aici colorati cum sunt si la voi asa ca las-o moarta. La partea cu golurile are dreptate omul.

agb87
agb87  •  09 Decembrie 2012, 14:12

coltescule, s-o futem pe ma-ta!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează