FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ - CEAHLĂUL 3-1

VIDEO Thriller Mediaş! » Gaz Metan bifează toate cele trei puncte în meciul cu Ceahlăul

Dubla lui Dan Roman a decis soarta celor trei puncte în meciul Gaz Metan - Ceahlăul 3-1
Dubla lui Dan Roman a decis soarta celor trei puncte în meciul Gaz Metan - Ceahlăul 3-1

Articol de - Publicat marti, 13 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 decembrie 2011 00:13

După calificarea din semifinalele Cupei, elevii lui Pustai şi-au revenit şi în campionat, ratînd o gramadă de ocazii în faţa Ceahlăului.

Poli i-a dat aripi Mediaşului, care a renăscut şi în campionat, în penultimul meci al sezonului. Deşi a început cu stîngul, după golul fabulos al lui Stana (2 VIDEO), Gaz Metan nu a dezarmat şi i-a năucit pe nemţeni cu atacuri rapide. Bawab şi-a bătut joc de un penalty (19 VIDEO), dar apoi Hoban a restabilit echilibrul, după o eroare a defensivei moldave (27 VIDEO).

La reluare, Petre s-a distrat singur cu Villadsen, de parcă echipa sa conducea cu 3 goluri avantaj. Imediat, mijlocaşul şi-a reparat eroarea şi l-a servit ideal pe Roman, care nu a mai greşit (64 VIDEO). Pleşca a făcut minuni între buturi, iar finalul i-a aparţinut tot lui Roman, cu un şut năprasnic de la 25 metri pentru o diferenţă mai aproape de realitatea din teren (VIDEO).

"Sîntem pe un drum ascendent, după ce ne-am calificat şi în Cupă. Roman a făcut un gest iresponsabil pentru că a fost eliminat în prelungiri" (Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan)

"Sînt bucuros că am văzut atitudine la jucătorii mei. Sper să învăţăm să fim mai eficienţi în atac şi pragmatici şi maturi în apărare" (Costel Enache, antrenor Ceahlăul)

INBOX
- Eric a revenit aseară la Mediaş, după experienţa din Ucraina. "Nu mai vreau să mă întorc la Lvov, nu m-au respectat, nu mi-au dat nici un euro. M-am înşelat în privinţa lor"
- Atacantul Dan Roman, autorul unei "duble", i-a dedicat reuşitele lui Cristi Bud, care va lipsi cel puţin 8 luni de pe teren din cauza unei triple fracturi la genunchi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  16 Decembrie 2011, 23:56

forza gazu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează