FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIDEO Tiki-Taka AGH » Puștii Viitorului, momente de virtuozitate în vestiar. Sînt primii din România care realizează provocarea!

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2015 09:24

Prima echipă a Viitorului se luptă pentru titlu în Liga 1, în timp ce puștii Academiei Hagi de la Under 17 fac spectacol în vestiar.

Juniorii Viitorului s-au filmat în vestiarul echipei într-un moment de virtuozitate, iar apoi imaginile au apărut pe contul oficial de Facebook al echipei.

"Tiki-Taka AGH!!! Urmăriţi un moment de virtuozitate al juniorilor U17 din cadrul Academiei Hagi!", e prezentarea făcută pe site-ul de socializare.

Este vorba de jocul-provocare lansat în rîndul echipelor din afară prin intermediul facebook, iar cei de la Viitorul U17 sînt primii de la noi care o acceptă. 

 

Tiki-Taka AGH !!!Urmăriţi un moment de virtuozitate al juniorilor U17 din cadrul Academiei Hagi !

Posted by Academia de fotbal Gheorghe Hagi on 30 Noiembrie 2015

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
bibi_jupanul
bibi_jupanul  •  01 Decembrie 2015, 15:10

Frumos :)

liviu2408
liviu2408  •  01 Decembrie 2015, 13:08

Oameni relaxati cu gandul numai la fotbal. 10+ boys.

ex_pitesteanul
ex_pitesteanul  •  01 Decembrie 2015, 12:53

:)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează