FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA

VIDEO Ofsaid la primul gol al clujenilor, iar la reuşita a doua steliştii au cerut henţ

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2015 21:15

Băieţii lui Francisc Dican au deschis scorul în minutul 32 prin Vitor Bruno, însă reuşita sa a fost dintr-o poziţie de ofsaid. Şi la a doua reuşită a ardelenilor au existat probleme.

VEZI AICI VIDEO CU FAZE DE LA MECI!

Prima fază a CFR-ului a pornit de la 20 de metri de propria poartă, după ce Adi Popa a fost deposedat. Ardelenii au reușit apoi din 9 pase consecutive să-l pună pe Victor Bruno în poziție clară de finalizare. 

Însă în momentul centrării, mijlocașul portughez se afla în afara jocului (foto captură TV). Ofsaidul nu a fost semnalizat de tușierul Bogdan Gheorghe!

Golul doi e suspect de henţ

A doua reuşită a gazdelor a purtat numele lui Alexandru Păun, în minutul 80, iar din din reluări s-ar părea că atacantul clujenilor ar atinge mingea cu mîna la preluare.

15 secundedurează contraatacul gazdelor de la primul gol, din momentul recuperării și pînă cînd mingea intră în plasă.  Etapa trecută, Pandurii a scos un punct cu  Steaua pe Arena Națională (1-1) după ce Răduț a înscris la capătul a 11 pase consecutive!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (26)
bridges
bridges  •  01 Noiembrie 2015, 22:47

Astra da gol cu mana Steaua ia gol din hent uite asa se scrie istoria etapei,nu-i bai fiecare isi merita soarta.Daca nu joci nimic fotbalul te pedepseste.Problema e ca Astra nu prea joaca nici ea dar vad ca e rasfatata arbitrilor.Viitorul lui Hagi ar merita sa fie pe primul loc dar asta e viata cand apari asa din senin la masa bogatilor te lovesti de invidia si aroganta unora platiti tocmai pt ca sa asigure echilibrul si corectitudinea campionatului.

catalynn
catalynn  •  01 Noiembrie 2015, 22:14

Frumoasa faza, insa nu scuza offsideul din final. Ar trebui precizat ca azi nu joaca Steaua ci FCSB, Steaua deocamdată nu mai exista.

bombon
bombon  •  02 Noiembrie 2015, 20:32

Excelent! La cat a fost furata CFR in ultimii ani e binevenita aceasta greseala de arbitraj, probabil, neintentionata!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează