FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - PANDURII 2-0

VIDEO Trădează şi Filipe? Teixeira a marcat un gol superb cu Pandurii, 2-0. Becali stă la pândă

Articol de - Publicat luni, 07 noiembrie 2016 00:00

Astra a câştigat fără probleme cu Pandurii, "bătrânul" Teixeira marcând un gol superb. Becali stă la pândă şi speră să pună mâna pe portughez în iarnă.

Partida de aseară se anunţa extrem de monotonă având în vedere dezastrul financiar de la Pandurii, club care pierde fotbaliști pe bandă rulantă. Nici Astra nu a stat mai bine ieri la capitolul jucători valizi. Şumudică a fost nevoit să improvizeze în special în atac, neavând la dispoziție niciun vârf de careu.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cu toate acestea, în formația campioană există, încă!, preferatul lui Gigi Becali, Filipe Teixeira. La cei 36 de ani ai săi, Filipe a jucat aseară parcă cu dorinţa de a confirma declaraţia patronului Stelei de zilele trecute: "Pe mine mă interesează să îmi fac treaba cu Teixeira 6 luni, să intru în grupele Champions League".

Iar jocul portughezului chiar a fost de de Champions League! Evoluția la superlativ a fost încununată în minutul 40 cu o super-execuţie.

Nicoară a centrat bine după o cascadă de driblinguri în partea stângă, acolo unde Antal a fost praf ca fundaş dreapta, Teixeira şi-a preluat mingea din alergare şi a "bombat-o" în mare stil, fără să se uite la poartă, dovedind încă o dată că are simţul acela de killer care i-a adus pe vremuri un transfer la PSG.

Şi cei mici fac treabă

Că Teixeira e fotbalist ştie toată lumea, dar aseară au dat semne bune cei doi Alexandru, Stan şi Ioniţă II. Primul, marcator în remiza cu Viktoria Plzen, 1-1, a asediat poarta apărată de Stanca cu şuturi de la depărtare, mai toate mingile care au trecut pe la el devenind periculoase.

Ioniţă II, ţinut în teren de regula U21, a marcat şi el un gol frumos: servit bine de Budescu, Ioniţă aproape că l-a trântit la pământ din dribling pe Vasiljevici şi a şutat pe jos, puternic, pe lângă portar, de a avut nevoie plasa porţii de secunde bune pentru a se linişti.

A revenit patronul

Meciul de aseară a fost urmărit din tribune şi de finanțatorul Astrei, Ioan Niculae, aceasta fiind prima dată când miliardarul giurgiuvean vine la stadion după eliberarea din închisoare, pe 15 iulie 2016. Este ştiut faptul că Niculae a oprit finanţarea echipei după ce a intrat la închisoare.

"Asta e situaţia, Bunoza şi Obodo au abandonat corabia, Ţucudean e accidentat, n-am avut fundaş dreapta, am improvizat. E clar că giurgiuvenii sunt mai valoroşi şi mai compleţi faţă de noi, care suntem decimaţi"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

"E o victorie importantă pentru că vrem să intrăm în play-off, deşi în vară vorbeam să câştigăm din nou campionatul. Ce se întâmplă la Pandurii ca şi în tot fotbalul românesc e tragedie!"
Cristian Săpunaru, fundaş Astra

"Poate am greşit eu cu Alibec anul trecut, când a dat 16 goluri, poate reuşesc la Steaua să facă mai bine cu el. Am înţeles că e armată acolo, se întorc la CCA, n-ai voie să râzi, n-ai voie să mişti în cazarmă"
Marius Şumudică, antrenor Astra

astra pandurii 2 0

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează